Uživa u majčinstvu

Franka objavila preslatku fotografiju sina Viktora: "I odjednom, svaka pjesma je sada o tebi"

Franka Batelić i Vedran Ćorluka (Foto: Instagram) Franka Batelić i Vedran Ćorluka (Foto: Instagram) Instagram 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Franka Batelić i Vedran Ćorluka (Foto: Instagram) +0 Franka Batelić i Vedran Ćorluka (Foto: Instagram) Galerija

Franka Batelić objavila je emotivan i nježan status posvećen sinu Viktoru, kojeg je dobila s Vedranom Ćorlukom.

Pjevačica Franka Batelić i nogometaš Vedran Ćorluka uživaju u čarima roditeljstva nakon što je početkom godine na svijet stigao njihov sin, kojemu su odlučili dati ime Viktor.

Pogledaj i ovo Franka Batelić 2013. - 1 Oduvijek predivna Pogledajte kako je Franka izgledala na početku veze s Ćorlukom, bit će vam jasno zašto nije promakla ni našem nogometašu!

Svoju sreću dijele na društvenim mrežama, prvo je Vedran objavio fotografiju na kojoj su Viktor i njihov ljubimac psić Oskar, a Franka je posljednjom pričom na Instagramu uspjela sve raznježiti.

"I odjednom... Svaka pjesma je pjesma o tebi", napisala je Franka uz fotografiju na kojoj se vide malene Viktorove ručice.

Franka je rodila 5. siječnja u jednoj zagrebačkoj bolnici, a sretnu vijest da su postali roditelji podijelili su također na društvenim mrežama. Nedugo nakon porođaja, koji je prošao u savršenom redu, par se s prinovom otputio kući, a Vedran je rođenje sina proslavio u zagrebačkoj Sloboštini u društvu obitelji i prijatelja. 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene