Charlesova ljubavnica

Godinama je zagorčavala život Lady Di, a sada znamo i kako je reagirala na vijest o njezinoj smrti

Camilla Parker Bowles i princ Charles (Foto: AFP) Camilla Parker Bowles i princ Charles (Foto: AFP) afp 1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Camilla Parker Bowles (Foto: AFP) Camilla Parker Bowles i princ Charles (Foto: AFP) Camilla Parker Bowles i princ Charles (Foto: AFP) Camilla Parker Bowles i princ Charles (Foto: AFP) Camilla Parker Bowles i princ Charles (Foto: AFP) Camilla Parker Bowles (Foto: AFP) Camilla Parker Bowles i princ Charles (Foto: AFP) Camilla Parker Bowles i princ Charles (Foto: AFP) Camilla Parker Bowles i princ Charles (Foto: AFP) Princ WIlliam i Camilla Parker Bowles (Foto: AFP) +0 Camilla Parker Bowles (Foto: Getty Images) Galerija

Camilla Parker Bowles bila je i ostala jedina velika ljubav princa Charlesa, a britanski tabloidi su sada otkrili kako je ona reagirala na smrt princeze Diane.

Od tragične nesreće u kojoj je život izgubila princeza Diana prošle su 22 godine, a interes javnosti i za nju dalje ne jenjava. Svima omiljena Diana i dalje ostaje najdraža članica kraljevske obitelji, zauvijek upisana u srca mnogih obožavatelja, pa stoga ne čudi što se oko njezine iznenadne smrti i dalje pletu teorije zavjere. 

Pogledaj i ovo Princ Charles i Camilla (Foto: Profimedia) Ljubav njegovog života Princ Charles u kupaćim gaćama cvjetnog uzorka uživa sa ženom s kojom je bio i tijekom braka s Dianom

Nesretna Diana bila je supruga princa Charlesa, koji ju je godinama varao s Camillom Parker Bowles, njegovom jedinom ljubavi. Sada su britanski mediji napokon otkrili detalj iz noći kada je Diana poginula, a koji je fanove zanimao godinama - kako je Camilla reagirala na smrt Lady Di?

Navodno je Camilli za smrt Diane rekao upravo princ Charles, probudivši je u noći telefonskim pozivom. Prvo joj je rekao da je doživjela nesreću, no da je slomila samo ruku, da bi ju oko 4 ujutro ponovno nazvao i javio joj da je Diana preminula. 

Na iznenađenje mnogih, Camilla se navodno šokirala tom viješću i bila je jako ražalošćena, a ostatak noći je provela s Charlesom na telefonu. Naime, princ je bio teško pogođen, a osobito je patio zbog svojih sinova koji su ostali bez voljene majke. Zbog toga ga je Camilla satima razgovorom tješila. 

Charles je bio shrvan, a uz tugu za bivšom suprugom mučila ga je i pretpostavka da će svjetska javnost za nesreću okriviti njega.

Kao što znamo, dobro je predvidio reakciju javnosti jer su se sljedećeg dana paparazzi okupili oko kuće Camille Parker Bowles i okupirali je, a mnogi je i dan-danas okrivljuju za propast kraljevskog braka i Dianinu sudbinu.

Charles i Camilla vjenčali su se sedam godina nakon smrti princeze Diane, a prvi su se put kao par službeno pojavili u javnosti pet godina nakon Dianine smrti. 

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Katie Price (Foto: Profimedia) Katie Price (Foto: Profimedia) Katie Price (Foto: Profimedia) Katie Price (Foto: Profimedia) +5 Katie Price (Foto: Profimedia) Celebrity Ovako izgleda lice jedne od nekad najzgodnijih starleta poslije brojnih odlazaka pod nož

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene