Tužan prizor

Ovako izgleda lice jedne od nekad najzgodnijih starleta poslije brojnih odlazaka pod nož

Katie Price (Foto: Profimedia) Katie Price (Foto: Profimedia) Profimedia 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Katie Price (Foto: Profimedia) Katie Price (Foto: Profimedia) Katie Price (Foto: Profimedia) Katie Price (Foto: Profimedia) Katie Price (Foto: Profimedia) Katie Price (Foto: Profimedia) Katie Price (Foto: Profimedia) Katie Holmes (Foto: Profimedia) Katie Price (Foto:Profimedia) +0 Katie Price (Foto:Profimedia) Galerija

Katie Price vjerojatno više ne broji na koliko je estetskih zahvata bila, no očigledno je pretjerala u svakom slučaju.

Britanska starleta Katie Price ostala je bijesna zbog problema u kojima se našla s otključavanjem vlastitog mobilnog uređaja kada nije prepoznao njezino lice, koje se, blago rečeno, izobličilo nakon brojnih estetskih zahvata kojima se podvrgnula.

Pogledaj i ovo Lana Del Rey (Foto: Profimedia) I ona je pokleknula? Starenje ili operacije? Lice ove pjevačice uvelike se promijenilo od njezinih glazbenih početaka

Tako je 41-godišnja Katie poprilično zabrinula prijatelje nakon što je bijesna razbila mobitel jer ga nije mogla otključati pomoću opcije prepoznavanja lica.

"Katie je bila bijesna kada joj mobitel nije prepoznao novo lice nakon operacije, a nije se mogla sjetiti šifre. Sada se i sama tome smije, ali bilo je malo zastrašujuće. To samo dokazuje koliko se promijenila u posljednje vrijeme", izjavio je izvor blizak starleti za The Mirror.

Katie je u javnosti poznata po mnogim plastičnim operacijama kojima se podvrgnula, no njezina pojava u posljednje vrijeme, blago rečeno, šokira i sablažnjava. Fotografije koje prikazuju bolne šavove na licu ostavile su malo koga ravnodušnim, a sama Katie je priznala kako je nakon posljednje operacija trpila nesnosne bolove zbog kojih noćima nije mogla spavati.

Naime, u nastojanju da izgleda što mlađe tražila je od liječnika u Turskoj rezanje i zatezanje kože lica, nakon čega su joj na licu ostali jezivi ožiljci, a čak je strahovala da će joj otpasti uši.

"Jadna Katie trpjela je strašne bolove zbog kojih je morala piti jake lijekove. Mislila je da će joj uši otpasti i ludjela je zbog toga", izjavio je izvor za The Sun.

Zašto to čini vlastitom tijelu, nikome nije jasno. Čak su je liječnici upozorili kako je odavno pretjerala, kao i obitelj, koja ju je molila da ne radi više nikakve zahvate. Posljednji ožiljci bili su toliko strašni da su je se vlastita djeca preplašila.

"Volim vidjeti rezultate nakon operacije i uvijek ću željeti promijeniti nešto drugo", bila je izjavila u jednom od intervjua pa nas zanima hoće li ovog puta promijeniti mišljenje.

U svijet šoubiznisa ušla je kao 13-godišnja djevojčica koja se bavila manekenstvom, no zapravo ju je proslavila pobjeda u jednom reality showu 2015. godine.

Već s navršene 24 godine imala je iza sebe niz zahvata kojima se podvrgnula, od povećanja grudi i pomlađivanja lica, do ugradnje implantanata u stražnjicu, liposukcije, s čime sve do danas nije stala.

Iza nje su tri braka u kojima je rodila petero djece. S Kieranom Haylerom je dobila danas 5-godišnjeg Jetta Riviera i 4-godišnju kći Bunny, s Peterom Andreom ima 12-godišnju kćer Princess Tiaamii Crystal Esther i 14-godišnjeg sina Juniora Savvu Andreasa Andrea, a s Dwightom Yorkeom ima 17-godišnjeg sina Harveyja Pricea.

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Fadi Fawaz i George Michael (Foto: Profimedia) Fadi Fawaz (Foto: Profimedia) Fadi Fawaz (Foto: Profimedia) Fadi Fawaz i George Michael (Foto: Profimedia) +7 Fadi Fawaz (Foto: Getty Images) Celebrity Ljubavnik preminulog glazbenika danas je beskućnik, živi na ulici i negira da ga je ikad poznavao

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Božo Petrov (Foto: Dnevnik.hr) +0 Most o predsjedničkim izborima (Foto: Dnevnik.hr) Hrvatska Most podržava Škoru: ''Hvala vam, mostovci, od srca. Zajedno ćemo do pobjede''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene