Instagram rat

Nakon Grubnića i Šuput: Ciganović se okomio na Ninu Badrić, ona mu nije ostala dužna

Neven Ciganović i Nina Badrić (Foto: Instagram) Neven Ciganović i Nina Badrić (Foto: Instagram) Instagram 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Neven Ciganović i Nina Badrić (Foto: Instagram) Neven Ciganović (Foto: Instagram) Neven Ciganović (Foto: Instagram) Nina Badrić (Foto: Instagram) Nina Badrić (Foto: Instagram) Nina Badrić (Foto: Instagram) Nina Badrić (Foto: Instagram) Nina Badrić (Foto: Instagram) Neven Ciganović (Foto: Instagram) +0 Neven Ciganović (Foto: Instagram) Galerija

Neven Ciganović poznat je po tome što se ne suzdržava kad komentira poznate osobe, a na pik je sada uzeo Ninu Badrić.

Neven Ciganović poznat je po tome što nema dlake na jeziku.

Pogledaj i ovo Tursti se slikaju sa psom Nine Badrić - 3 ''da su znali tko je ona...'' Nina Badrić s pratiteljima je podijelila neočekivani upit turista koji su je sreli u Zagrebu, a nije imao veze s njom!

Nakon što je nedavno na Instagramu komentirao rođendanski poklon Marka Grubnića najboljoj prijatelji Maji Šuput, brutalno iskren društveni kroničar osvrnuo se na pjevačicu Ninu Badrić.

Okršaj na Instagramu započeo je upravo on kada je jednu od najpopularnijih domaćih pjevačica usporedio s opernom divom Montserrat Caballé.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Neven Ciganovic (@nevencigi) on

"Diva ili div... aaaaa?", komentirao je Ciganović, a dio sljedbenika poručio mu je da je ovoga puta ipak pretjerao. To je došlo i do Nine, koja mu nije ostala dužna pa je objavila fotku na kojoj piše "Ako možeš stati u nečije srce, nisi debela".

No Neven nije stao te je objavio još jednu fotografiju na kojoj je napisao "Kitovi imaju najveće srce od svih živih bića".

Nina se još uvijek nije oglasila na ovu provokaciju, a sinoć je bila gošća na koncertu legendarne domaće grupe Novi fosili, koji su proslavili 50 godina karijere.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Badrić (@badrich) on

"Ljubav koja nema kraj. Bend moga djetinstva i istinske legende Novi fosili. Bila mi je izuzetna čast biti njihova gošća večeras. Malo je još ostalo ovakvih bendova i takvih fantastičnih ljudi. Volim vas", napisala je Nina pored nekoliko fotografija sebe u elegantnoj narančastoj haljini na jedno rame koja joj je stajala fantastično.

1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Emily Ratajkowski (Foto: Screenshot) Emily Ratajkowski (Foto: Screenshot) Emily Ratajkowski (Foto: Screenshot) Emily Ratajkowski (Foto: Screenshot) +8 Emily Ratajkowski (Foto: Screenshot) Celebrity Trakice mikro badića jedva su obuzdale obline golišave manekenke znane po bujnim grudima

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene