Prava ljepotica

Zanosna Talijanka i osvajačica slavnih muškaraca pokazala savršenu liniju na plažama Miamija

Marc Anthony i Raffella Modugno (Foto: Profimedia) Marc Anthony i Raffella Modugno (Foto: Profimedia) profimedia 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Marc Anthony i Raffella Modugno (Foto: Profimedia) Jennifer Lopez, Marc Anthony i Raffaella Modugno (Foto: Profimedia) Raffaella Modugno (Foto: Instagram) Raffaella Modugno (Foto: Instagram) Raffaella Modugno (Foto: Instagram) Raffaella Modugno (Foto: Instagram) +0 Raffaella Modugno (Foto: Instagram) Galerija

31-godišnja Raffaella Modugno jedna je od najzaposlenijih talijanskih manekenki, a u ljubavnu mrežu saplela je brojne muškarce.

31-godišnja talijanska manekenka Raffaella Modugno pokazala je savršene proporcije na plažama Miamija.

Pogledaj i ovo Kendall Jenner (Foto: Profimedia) Više pokazala nego sakrila U minijaturnom bikiniju paradirala je ispred zgodnog prijatelja koji u nju gleda kao u boginju

Riječ je o ljepotici koju su na naslovnicama ugostili brojni poznati časopisi, kao što su Maxim i GQ, a za njom su glavu izgubile i poznate svjetske modne kuće poput Dolce & Gabbane i Prade, za čije je kampanje pozirala.

Smeđokosoj manekenki nije stran ni glazbeni svijet, 2013. godine imala je glavnu ulogu u spotu "Timber" slavnog glazbenika Pitbulla, ali ni izbori za Miss, jer je dvije godine ranije okrunjena na natjecanju "Miss Curvy Lazio".

Talijanski časopisi Raffaellu često stavljaju na listu najljepših žena svijeta, a 2017. godine osvojila je srce latino glazbenika Marca Anthonyja, koji je poznat i kao bivši suprug Jennifer Lopez, s kojom ima blizance.

Bivši par ostao je u vrlo prijateljskim odnosima, pa su često viđeni kako se druže s djecom i novim partnerima.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Raffaella Modugno (@raffaellamodugno) on

Ipak, ova je ljepotica u svoju ljubavnu mrežu i ranije saplela neke slavne frajere, među njima i Diega Forlana, nogometaša koji je 2012. kada su bili u vezi igrao za Inter Milano.

S 51-godišnjim Marcom posljednji je put viđena u rujnu 2019. godine, a u Miamiju se odmarala u društvu prijatelja.

Zašto je vatrena Talijanka "otrov za muškarce", uvjerite se u našoj galeriji. 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene