Tužna obljetnica

Massimo je na zadnjem koncertu pjevao čak tri sata, nitko nije znao koliko je bolestan i tko ga je spremno čekao iza pozornice: "Nikad nisam imao ovoliku tremu, nikad!"

Massimo u Areni Zagreb Massimo u Areni Zagreb PR 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Massimo u Areni Zagreb Massimo u Areni Zagreb Massimo u Areni Zagreb Massimo u Areni Zagreb Massimo u Areni Zagreb Massimo u Areni Zagreb Massimo u Areni Zagreb Massimo u Areni Zagreb Massimo u Areni Zagreb Massimo u Areni Zagreb +19 Massimo u Areni Zagreb Galerija

Massimo Savić preminuo je na današnji dan prije točnu godinu dana.

Naš neprežaljeni i legendarni glazbenik Massimo Savić preminuo je na današnji dan prije točno godinu dana, nakon što je izgubio bitku s teškom bolesti za koju su tek rijetki znali.

Vijest o Massimovoj smrti, koji je preminuo u dobi od 60 godina shrvala je domaću javnost i glazbenu scenu, a potvrdile su je njegova supruga Eni Kondić i kći Mirna Savić.

"Naš tata, suprug, ponos i ljubav, Massimo Savić, napustio nas je nakon kratke, ali herojske borbe. Iako je otišao s ovoga svijeta, u našim će dušama živjeti vječno; nasmijan, topao, snažan, pun ljubavi i satkan od umjetnosti. Zauvijek ćemo biti tvoje cure. Eni i Mirna", pisalo je na njegovoj službenoj stranici.

Bilo je to nedugo nakon što je 22. studenog održao koncert za pamćenje u Areni Zagreb, gdje je svojim obožavateljima pjevao tri sata, a nitko nije znao koliko je bolestan i da ga liječnici čekaju iza pozornice.

"Nikad nisam imao ovoliku tremu na koncertu, nikad", priznao je tada na pozornici.

U studenom ove godine u zagrebačkoj Laubi održan je koncert u sjećanje na Massima pod nazivom "Mali krug velikih ljudi", a na kojem su nastupili Nina Badrić, Neno Belan, Matija Cvek, Sergej Ćetković, Ivan Dečak, Dino Jelusić, Meritas i Vanna, a izveli su hitove koje je Massimo pjevao na svojem, nažalost, posljednjem koncertu, prošle godine u zagrebačkoj Areni.

Snimke s Massimova zadnjeg koncerta prikazivale su se na velikom ekranu u Laubi, dok su pjevali njegove kolege, a sve je bilo nabijeno emocijama. Koncert je organizirala Massimova udovica Eni, s kojom je bio u braku 30 godina.

Podsjetimo, Massimo je preminuo 23. prosinca 2022. godine nakon kratke i teške bolesti. Tužnu vijest objavile su njegova supruga i kći, a pjevač je sahranjen na Gradskom groblju Zadar.

1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Ella Dvornik Ella Dvornik - 1 Ella Dvornik - 2 Ella Dvornik - 2 +29 Ella Dvornik - 1 Nekad i sad Isplivale fotografije Elle Dvornik iz mlađih dana, pogledajte kako je izgledala u ludim tinejdžerskim godinama, bilo je dosta ekstrema!

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Blanka Vlašić Blanka Vlašić i Ruben van Gucht Blanka Vlašić i Ruben van Gucht Ruben Van Gucht - 4 +26 Ruben Van Gucht - 3 Celebrity Suprug Blanke Vlašić podijelio je obiteljski trenutak sa sinom za pamćenje, evo čime se to ponosni otac pohvalio!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene