''Moji su prijatelji znali...''

Princ Harry šokirao je priznanjem o susretu s drogama i opijatima kojima je liječio tugu zbog majčine smrti i stres zbog preseljenja!

Princ Harry Princ Harry Profimedia 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Princ Harry Princ Harry Princ Harry Princ Harry i Kate Middleton Princ Harry u Las Vegasu - 1 Princ Harry u Las Vegasu - 2 Princ Harry u Las Vegasu - 3 Princ Harry u Las Vegasu Meghan Markle i princ Harry Princ Harry +19 Princ Harry, Meghan Markle i Kate Middleton - 4 Galerija

Princ Harry tijekom života se susretao s različitim drogama i opijatima, a koristio ih je čak i nakon preseljenja s obitelji iz Velike Britanije u SAD, što je sam priznao u svojim memoarima.

U svojoj kontroverznoj autobiografiji "Spare" princ Harry progovorio je i o danima u kojima nije odolijevao porocima s kojima se susretao u mladosti, ali i prije nekoliko godina, pa je priznao da je konzumirao travu i pušio džoint prije samo dvije godine.

Pogledaj i ovo Princ Harry i Meghan Markle Iznenađeni? Evo kako su i kada Meghan Markle i princ Harry saznali da je Kate Middleton bolesna: "Nekoliko izvora potvrđuje da..."

38-godišnji Harry napisao je u knjizi da je pušio marihuanu dok je s obitelji boravio u kući američkog glumca Tylera Perryja u Los Angelesu 2020. godine, nakon što su napustili Kanadu.

"Kasno navečer, dok su svi spavali, hodao bih po kući, provjeravao vrata i prozore. Zatim bih sjedio na balkonu ili u vrtu i motao džoint. Kuća je gledala na dolinu i slušao bih kasnonoćnu pjesmu žaba", napisao je princ.

Američki glumac i redatelj Perry pomogao je vojvodi i vojvotkinji od Sussexa da se presele u SAD ponudivši im da borave privremeno u njegovu domu na Beverly Hillsu vrijednom 18 milijuna dolara.

"Samo su htjeli biti slobodni. Htjeli su biti slobodni voljeti i biti sretni. Nisu imali plan", izjavio je Tyler u dokumentarnoj seriji o njihovu životu koja je emitirana na Netflixu.

Harry se u memoarima prisjeća i eksperimentiranja s drogama u mlađim danima, između ostalog s kokainom, koji je konzumirao s prijateljima.

"Znao sam da je to loše i da nije u redu. Znali su i moji prijatelji. Često smo razgovarali o tome dok smo bili napušeni, kako smo bili glupi što smo uzalud trošili obrazovanje na Etonu", priznao je u knjizi te dodao da je uzimao kokain i ketamin. 

Harry smatra da mu je upotreba psihodeličnih droga pomogla da se nosi s tugom i traumom koju je osjećao nakon tragične smrti svoje majke, princeze Diane. 

Vojvoda od Sussexa također opisuje kako su ga odvukli u ured neimenovanog člana kraljevskog osoblja tijekom proslave zlatnog jubileja njegove bake 2002. godine, nakon što je novinar pitao predstavnike palače o njegovim navikama uzimanja droga.

Priznajući da je lagao osoblju Kraljevskog kućanstva tijekom ispitivanja, kaže da uzimanje kokaina nije bilo zabavno i da je to djelomično učinio kako bi bio drugačiji i zato što je bio 17-godišnjak spreman isprobati gotovo sve što bi uznemirilo utvrđeni poredak.

"Nije bilo zabavno i nije me učinilo osobito sretnim kao što je neke druge, ali je učinilo da se osjećam drugačije, a to je bio moj glavni cilj. Taj osjećaj, biti drugačiji", zaključio je Harry.

1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Iggy Azalea - 9 Iggy Azalea - 8 Iggy Azalea - 7 Iggy Azalea - 5 +19 Iggy Azalea - 4 Nekad i sad Uporno tvrdi da nije operirala svoj najjači adut, ali slike s početka karijere otkrivaju pravu istinu

1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Kolinda Grabar-Kitarović - 1 Kolinda Grabar-Kitarović - 6 Kolinda Grabar-Kitarović - 4 Kolinda Grabar-Kitarović - 2 +30 Kolinda Grabar-Kitarović - 3 Nekad i sad "Imamo predsjednicu!" Kolinda je prije točno osam godina slavila pobjedu na izborima, a pogledajte koliko se otada promijenila

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene