Prekrasna!

Zbog ovih fotki Albini pišu da gori od ljepote, u minijaturnom kompletu besprijekorna figura došla je do izražaja!

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Mario Ožbolt, Albina Mario Ožbolt, Albina Mario Ožbolt, Albina Mario Ožbolt, Albina Mario Ožbolt, Albina Mario Ožbolt, Albina ALBINA I MARIO Ples sa zvijezdama ep 2 Albina Grčić i Mario Ožbolt - 1 Albina Grčić i Mario Ožbolt - 2 Albina Grčić i Mario Ožbolt - 3 +9 Albina Grčić i Mario Ožbolt - 4 Galerija

Albina Grčić i Mario Ožbolt u trećoj emisiji showa plesali su sambu, a pjevačica je u minijaturnom kompletu pokazala besprijekornu figuru.

U trećoj emisiji uživo Albina Grčić i Mario Ožbolt plesali su sambu na pjesmu Doje Cat "Woman".

Pogledaj i ovo Albina Grčić Sve je osvojila Albina pokazala svoju zavodljivu stranu, dok je pozirala u maloj crnoj haljini nitko nije prestao gledati u nju

Tema emisije bile su uspomene, a Albina se prisjetila svojih najvažnijih nastupa u karijeri, na Euroviziji i Dori.

"Moram pohvaliti koreografiju u kojoj je bila odlična kombinacija osnovnih i naprednih koraka. Kod tebe bi vrijedilo ono pravilo - manje je više", komentirao je bio Marko Ciboci.

"Ovo je definitivno tvoj najbolji nastup do sada, ali može to još. Zrno po zrno, nastup po nastup", kazao je Igor Barberić.

Za ovaj nastup osvojili su 29 bodova.

Albina je, osim plesom, svoje obožavatelje oduševila i kompletićem s resicama u kojem je pokazala besprijekornu figuru.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli ALBINA (@albina.music)

"Slatkica", "Ljepoto predivna si", "Najljepša Albina", "I opet kao i svaki put goriš od ljepote", "Predivna", neki su od brojnih komplimenata koje je dobila na Instagramu.

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Franka Batelić Igor Barberić, Larisa Lipovac, Franka Batelić, Marko Ciboci Žiri showa Ples sa zvijezdama Žiri showa Ples sa zvijezdama - 2 +0 Žiri showa Ples sa zvijezdama - 3 Celebrity Franka napravila promjenu koja obožavateljima nije mogla promaknuti, a već je uspoređuju s J.Lo!

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput i Igor Mešin - 2 Maja Šuput i Igor Mešin - 1 Maja Šuput Igor Mešin i Maja Šuput - 1 +3 Igor Mešin i Maja Šuput - 2 Celebrity Sređena Maja Šuput, a ne nosi haljinu: Pjevačica u kombinaciji koju je na njoj gotovo nemoguće vidjeti!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene