Strašno!

Šokantna ispovijest jedne od najvećih svjetskih zvijezda, malo je nedostajalo da nikad ne čujemo za nju: "Predozirala sam se i zamalo umrla!"

Pink Pink Profimedia 1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Pink Pink Pink (Foto: Profimedia) Pink (Foto: Profimedia) Pink (Foto: Instagram) Pink (Foto: Getty Images) Pink i Carey Hart (Foto: Profimedia) Pink i Carey Hart (Foto: Profimedia) Pink (Foto: Profimedia) Pink (Foto: Profimedia) +7 Pink i Carey Hart (Foto: AFP) Galerija

Pink je otkrila da je kao tinejdžerica u 90-ima zamalo umrla od predoziranja drogama.

Pjevačica Pink (44) progovorila je o svojoj problematičnoj prošlosti u novom intervjuu za "60 Minutes" te se prisjetila jednog trenutka iz 90-ih, kada je zamalo umrla od predoziranja drogom.

"Odrasla sam s roditeljima koji su svakodnevno urlali i bacali stvari jedno na drugo. Mrzili su se", ispričala je Pink koju je toksično okruženje već u ranoj dobi odvelo na krivi put

"Počela sam se drogirati i prodavati drogu", priznala je. Ubrzo je izbačena iz kuće te je napustila srednju školu, a sva je kulminiralo na proslavi Dana zahvalnosti 1995. godine.

"Bila sam na rave partyju i predozirala sam se", otkrila je, pa je navela kako je tada konzumirala ectasy, anđeosku prašinu i matamfetamin. Kombinacija ju je zamalo ubila, a to je, kako tvrdi, bio zadnji put da je konzumirala teške droge.

"Pretjerala sam i to je bilo to", istaknula je. Samo nekoliko tjedan nakon umalo kobnog incidenta, Pink je sklopila svoj prvi diskografski ugovor s R&B grupom Choice. Tada je još nastupala pod svojim pravim imenom Alecia Moore, a nakon brze propasti grupe pokrenula je samostalnu karijeru pod umjetničkim imenom po kojem je i danas poznata.

Pink je danas jedna od najprodavanijih svjetskih glazbenika, a usto je i ponosna majka dvoje djece, koje je dobila sa suprugom Careyem Hartom.

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Frane Perišin Marta Žegura Frane Perišin Marta Žegura +4 Marta Žegura Celebrity Domaći glumac osuđen zbog prijetnji bivšoj supruzi, koja se nakon njihova skandaloznog razvoda povukla iz javnosti!

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Nenad Tatarinov - 1 Maja Šuput - 2 Maja Šuput - 3 Maja Šuput - 7 +28 Maja Šuput - 9 Celebrity Suprug Maje Šuput u totalnoj nevjerici zbog legendarne ekipe koja je sjedila do njih u restoranu: ''U polunesvijesti je, ali se pravi''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene