Nadmašio očekivanja

Petar Grašo proslavio 46. rođendan na najljepši mogući način: "Apsolutno sam očaran ovom večeri"

Petar Grašo Petar Grašo Dnevnik Nove TV 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Petar Grašo Galerija

Petar Grašo proslavio je 46. rođendan sa svojom vjernom publikom na drugom zaredom rasprodanom koncertu u Areni Zagreb.

Drugu večer za redom, najpopularniji glazbenik u regiji Petar Grašo, priredio je spektakl u prepunoj Areni Zagreb! Iako se smatralo da je teško bilo nadmašiti prvu večer euforije, publika druge večeri nadmašila je sva očekivanja.

Pogledaj i ovo Petar Grašo i Hana Huljić, 2016. godina nisu ni slutili što ih čeka Hana se prije osam godina crvenjela zbog Grašinih riječi, a ovako je ona već tada govorila o svom budućem mužu!

"Apsolutno sam očaran i ovom večeri, jer kad sam pomislio da smo jučer dosegli vrhunac euforije, publika večeras me demantirala! Toliko dobre energije, toliko glasova koji su sve pjevali sa mnom u glas, toliko ruku u zraku... Jasno je bilo vidljivo koliko je publika poželjela ovakvih događaja, mojih pjesama, a i ja sam jedva čekao da podijelim sve pjesme ponovno s publikom, mogu se samo ponoviti - ogromna sreća!" sabrao je Grašo dojmove druge večeri.

Dvosatni spektakl s najimpresivnijom produkcijom i scenom ikad viđenoj u domaćoj produkciji, u dva su dana očarali su više od 25 tisuća ljudi. "Volim i postojim", "Ako te pitaju", "Uvik isti", "Ko nam brani"... nizali su se hitovi koje je publika u glas pjevala s omiljenim glazbenikom i priredila nevjerojatnu atmosferu, a na pozornici mu se opet pridružio i punac Tonči Huljić. Dvije godine bez velikih koncerata za publiku je jasno bilo - predugo.

"Ponosan sam i nevjerojatno zahvalan publici koja je čekala toliko, ljudima koji su kupovali karte dok su mjere bile na snazi, i nisu zapravo znali kad će se koncert uopće održati, zato sam izuzetno ponosan i zahvalan što imam takvu publiku", rekao je Petar.

Na koncertu su i ove večeri plesali i brojni poznati: Maksim Mrvica, Dino i Viktorija Rađa, Monika i Fran Olujić, Iva Todorić, Mirna Maras Batinić, Marijana Batinić, Domenica i mnogi drugi.

Ujedno ovo je prvi najveći glazbeni događaj od početka pandemije. Nakon više od dvije godine glazbene tišine u Areni Zagreb, Grašo je pred dvije rasprodane arene otvorio novo poglavlje u povijesti sektora kreativne industrije.

Drugim koncertom, Grašo je ujedno sa svojom publikom proslavio i svoj 46. rođendan, i na najljepši način najavio sljedeću stanicu - Spaladium Arenu u Splitu sljedeći tjedan!

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Iva Jerković Iva Jerković (Foto: Instagram) Iva Jerković (Foto: Instagram) Iva Jerković (Foto: Bojan Zibar i Bruno Zlomislić) +3 Iva Jerković (Foto: Mario Poje) Celebrity Iva Jerković prvi put objavila fotografiju oca svoje kćeri, godinama je uspješno skrivala i da su u vezi!

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Borna Kotromanić (Foto: PR) Celebrity Jedna od najbogatijih Hrvatica pobrinula se da je svi gledaju u haljini kakvu bi se malo koja žena usudila obući

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene