Wow!

Ova ljepotica s 52 godine ušla je u povijest, a upravo su prizori koje vidite razlog za ovu odluku poznatog brenda

Padma Lakshmi - 6 Padma Lakshmi - 6 Profimedia 1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Padma Lakshmi - 2 Padma Lakshmi - 1 Padma Lakshmi - 7 Padma Lakshmi - 3 Padma Lakshmi - 1 Padma Lakshmi Padma Lakshmi - 6 Padma Lakshmi - 5 Padma Lakshmi - 4 Padma Lakshmi - 3 +12 Padma Lakshmi - 2 Galerija

Padma Lakshmi postala je najstariji model za Sports Illustrated kupaće kostime u povijesti, a kad vidite fotografije ove ljepotice nikada ne biste rekli da ona ima 52 godine.

Američka voditeljica Padma Lakshmi postala je najstariji model za Sports Illutrated kupaće kostime u povijesti, a fotografije ove ljepotice nikada ne bi otkrile da ona ima 52 godine.

Pogledaj i ovo Padma Lakshmi "Sveti gral" Zbog novih fotki u badiću nitko ne vjeruje da ona ima 52 godine, a ispunio joj se i veliki san: "Nikad me nisu ni zvali za ovakvo nešto"

Velikim uspjehom hvali se na svom Instagramu gdje je već nekoliko puta podijelila nove videozapise s profesionalnih snimanja, a njene obline kradu svu pozornost.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sports Illustrated Swimsuit (@si_swimsuit)

Nekadašnja manekenka zadržala je top-liniju tijekom godina, a oduševljava i mladolikim licem koje dodatno izazove divljenje ovoj ljepotici koja je porijeklom iz Indije.

Inače, Padma je u Americi postala poznato voditeljsko lice nakon što je vodila show "To Chef", za koji je bila nominirana i za nagradu Emmy.

Izdala je i kuharicu "Easy Exotic", koja je proglašena najboljom kuharicom na svijetu 1999. godine. Uz nju objavila je još dvije knjige o hrani te memoare "Love, Lose And What We Are".

Padma je i suosnivačica neprofitne organizacije "The Endometriosis Foundation of America" te svjetska ambasadorica organizacije "Keep a Child Alive".

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Claudia Rivier - 1 Claudia Rivier - 1 Claudia Rivier - 1 Claudia Rivier +15 Claudia Rivier Celebrity Raskošna Slavonka pokazala kako i običnu fotografiju u ručniku napraviti itekako zanimljivom, a usput je otkrila i jedan zanimljiv detalj o sebi!

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Karleuša - 1 Jelena Karleuša - 2 Jelena Karleuša - 3 Jelena Karleuša - 4 +26 Jelena Karleuša - 5 Celebrity Karleuša šokirala ''golim'' outfitom za party u Beogradu, a posebno je zbunjivao pogled na njezina stopala!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene