Nisu dugo izdržale

J.Lo dadiljama je nudila velike plaće, ali ovo je razlog zbog kojih je svaka ipak brzo otišla od nje

Jennifer Lopez Jennifer Lopez Profimedia 1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Jennifer Lopez s djecom - 2 Jennifer Lopez s djecom - 1 Emme Maribel - 4 Emme Maribel - 3 Emme Maribel - 2 Emme Maribel Muñiz - 1 Emme Maribel Muñiz - 2 Jennifer Lopez i Ben Affleck - 4 Jennifer Lopez i Ben Affleck - 3 Jennifer Lopez i Ben Affleck - 2 +15 Jennifer Lopez i Ben Affleck Galerija

Jennifer Lopez jedna je slavnih osoba kojima je jako teško bilo pronaći dadilje, evo što je od njih tražila.

Jennifer Lopez jedna je od slavnih osoba koje su uz svoju karijeru i posao trebale pomoć pri odgajanju i čuvanju djece, a za to su se obraćale dadiljama.

Isto je J.Lo tražila i za svoje blizance Maximiliana i Emme, ali traženje je često znalo biti vrlo zamorno. Naime, dadilje su često napuštale posao zbog očekivanja koje je pjevačica imala, a ona je tek godinama kasnije shvatila gdje je griješila.

A problem seže još iz dana njenog braka s Marcom Anthonyjem.

Naime, Jennifer i Marc bili su u braku 10 godina, a rastali su se 2014. godine.

Posljednjih godina Lopez je govorila o vremenu provedenom s Marcom, a prema riječima pop ikone, ona je usput izgubila sebe, a to je bio i glavni razlog razvoda.

''Sjećam se kad sam na početku prolazila kroz terapiju u svojim kasnim tridesetima i kada se mnogo pričalo o ljubavi prema sebi. Govorila sam sebi: "Volim sebe". Ali, očigledno, radila sam sve te stvari u vezama koje nisu izgledale kao da volim sebe, ali nisam čak ni razumjela koncept toga. Trebalo je vremena i to je bio proces za mene i putovanje koje još uvijek nije gotovo'', rekla je jednom.

''Marc i ja smo dobro tu gdje smo sada. Postoji razlog zašto nismo zajedno, ali smo veliki prijatelji i zajedno smo roditelji'', izjavila je 2017. godine.

Za vrijeme njihova braka, Lopez je bilo teško brinuti o djecu uz sve ostale obveze, a pričalo se da je J.Lo bila spremna dati veliku plaću za dadilje, a ako je vjerovati glasinama, šuškalo se da je brojka bila oko 2250 dolara tjedno.

No, dadilje su redovno odustajale od posla jer im je Jennifer ostavljala previše obaveza.

''Obično ljudi koji zarađuju velike svote novca i imaju hrpu profesionalnih i društvenih obaveza angažiraju po jednu dadilju za svako dijete, posebno za novorođenčad. Ali, Jennifer je očekivala da jedna dadilja brine o oba blizanca, ali i da radi 16 sati dnevno, sedam dana u tjednu'', rekao je bliski izvor.

Priča se da je prva dadilja trajala samo tjedan dana, a premda je druga dadilja bila sjajna, bilo joj je previše.

''Unajmili su drugu dadilju koja je bila divna s blizancima, ali nije mogla izdržati tako dugo radno vrijeme bez pauze. Nakon što je i ona dala otkaz, par je počeo očajnički tražiti treću dadilju'', rekao je izvor.

J.Lo cijelo se to vrijeme okretala karijeri, a i sama je priznala da su joj blizanci zbog toga zamjerili. Kad je svijetom nastupila pandemija, Lopez je priznala da se i ona tada više posvetila djeci. Odjednom je zajedno s djecom večerala, što je i sama priznala da joj se to nije dogodilo jako dugo.

Otvoreno su joj priznali da im smeta što stalno radi, a pjevačica je priznala da je u tom razdoblju i promijenila svoj stav prema obiteljskim obavezama. 

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Žanamari Perčić i Renata Lovrinčević Buljan Renata Lovrinčević Buljan - 2 Žanamari Perčić - 3 Žanamari Perčić - 2 +25 Žanamari Perčić - 4 Celebrity Žanamari se držala za ruke s majkom mladog hajdukovca, a pored raskošnih oblina teško ih je bilo gledati u oči!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Suzana Mančić - 1 Suzana Mančić - 5 Suzana Mančić - 4 Suzana Mančić - 7 +25 Suzana Mančić - 6 Celebrity Suzana Mančić pokazala tijelo u badiću i oduševila fantastičnom figurom u 67. godini: ''Drage žene, nije idealno, ali ovo je trud i rad...''

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene