veza iz 90-ih

'Prljavi veš' Whitney Houston je vani: Obitelj skrivala aferu

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Slavna pjevačica preminula je 2012. no njezin život i dalje intrigira javnost.

U novoj biografiji  'Whitney and Bobbi Kristina - The Deadly Price of Fame' autor Ian Halperin otkriva kako je obitelj Whitney Houston zataškala njezinu vezu s vlastitom osobnom asistenticom i prijateljicom Robin Crawford.

Pogledaj i ovo showbuzz otkriveni nepoznati detalji Ispovijest tjelohranitelja: "On je uništio Whitney Houston! Da su me slušali, bila bi živa"

U dijelu nove neautroizirane biografije preminule pjevačice, Halperin se poziva na izvješća FBI-a koja tvrde da je pjevačicu i njezinu obitelj ucjenjivao odvjetnik iz Chicaga. Navodno je imao dokaze o ljubavnoj vezi pjevačice i njezine osobne asistentice Robin.

Prognozirali su joj kraj, no sada njezin otac poručuje: 'Kristina je budna!'

Navodi se kako je odvjetnik tražio 250 tisuća dolara za zataškivanje informacija, koje je mu 1992. Whitneyin otac John Houston i isplatio. U knjizi se dalje navodi kako se te iste godine pjevačica udala za glazbenog producenta Bobbya Browna, a svojoj asistentici tada je poklonila luksuzni automobil kao znak njihovog prijateljstva.

Nove informacije su samo jedno od poglavlje nove biografije Withney Houston, ali i njezine kćeri Bobbi Kristine. Ona se pak oporavlja od nezgode zbog koje je završila u komi. Obitelj je prilično rezervirana oko davanja informacija o njezinom slučaju, no zato je njezin otac u travnju rekao kako se Bobbi probudila.

Cijeli slučaj bio je prilično kontroverzan zbog načina na koji se Kristina našla u komi jer su je pronašli kako bez svijesti leži u kadi punoj vode - na taj način je preminula i njezina slavna majka. 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene