Malo bizarno

U vezi je s još jednom djevojkom koja nalikuje na njegovu majku, nekad je čak radila i kao njezina dvojnica

Victoria i Brooklyn Beckham (Foto: Instagram) Victoria i Brooklyn Beckham (Foto: Instagram) Instagram 1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Victoria i Brooklyn Beckham (Foto: Instagram) Phoebe Torrance (Foto: Instagram) Phoebe Torrance (Foto: Instagram) Phoebe Torrance (Foto: Instagram) Brooklyn Beckham i Hana Cross (Foto: Getty) Hana Cross i Brooklyn Beckham (Foto: Profimedia) Brooklyn Beckham i Hana Cross (Foto: Getty) Victoria Beckham (Foto: Instagram) Victoria i Brooklyn Beckham (Foto: Instagram) Victoria i Brooklyn Beckham (Foto: Instagram) +1 Victoria Beckham (Foto: Profimedia) Galerija

Nakon prekida turbulentne veze s Hanom Cross, Brooklyn Beckham navodno ljubi glumicu Phoebe Torrance

Davidu i Victoriji Beckham laknulo je kada je njihov najstariji sin prekinuo s manekenkom Hanom Cross.

Pogledaj i ovo David i Brooklyn Beckham (Foto: Profimedia) Dvojac u izlasku Zgodni dečki: Kad se 43-godišnji otac drži bolje od 20-godišnjeg sina, onda to izgleda ovako

22-godišnji Brooklyn Beckham nije postigao previše toga u životu, barem ne dosad, osim što se rodio u obitelji poznatog nogometaša te bivše spajsice, a danas poznate dizajnerice, no ipak je postao svojevrsna zvijezda s milijunima obožavatelja na društvenim mrežama.

Posljednjih mjeseci posebno se pisalo o njemu zbog turbulentne veze s manekenkom u usponu Hanom Cross.

Par se stalno svađao pa mirio, a često su se znali i fizički obračunati u javnosti, što je jako zabrinulo njegove roditelje. Navodno su mu savjetovali da se makne od jako ljubomorne i temperamentne manekenke, a on ih je ubrzo poslušao.

I dok je ona nakon prekida počela objavljivati atraktivne fotografije s jasnim porukama kako nikada nije bila bolje, Brooklyn je navodno započeo vezu s 5 godina starijom glumicom Phoebe Torrance koja podsjeća na njegovu voljenu majku Victoriju.

Zanimljivo, javnost je i Hana fizički podsjećala na bivšu pjevačicu i dizajnericu, pa se svi pitaju o čemu se tu radi, jer morate priznati kako je takav podatak i više nego bizaran. Da stvar bude zanimljivija, Phoebe je nekada i zarađivala kao Victorijina dvojnica.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Phoebe Scarlett Torrance (@phoebetorrance) on

Navodno se Brooklynovi prijatelji već naveliko šale na njegov račun zbog izbora djevojaka, no ipak njegova prva velika ljubav, mlada i perspektivna holivudska glumica Chloe Grace Moretz nije bila nimalo slična gospođi Beckham.

Ona je pak nakon prekida s Brooklynom sreću pronašla s - djevojkom. 

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Iva Jerković (Foto: Instagram) Iva Jerković (Foto: Instagram) Iva Jerković (Foto: Instagram) Iva Jerković (Foto: Instagram) +5 Iva Jerković (Foto: Bojan Zibar i Bruno Zlomislić) Celebrity Trudna Iva snimila selfie i pokazala svima dekolte: "Najljepša si žena u Republici Hrvatskoj"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene