"Uvijek i zauvijek"

Nina Badrić dirnula obožavatelje emotivnom objavom koju je posvetila pokojnom ocu, ne krije koliko joj nedostaje

Nina Badrić Nina Badrić Nina Badrić/Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Nina i Simo Badrić Nina Badrić Nina Badrić Nina Badrić - 1 Nina Badrić i Marija Šerifović Nina Badrić Nina Badrić - 2 Nina Badrić - 1 Nina Badrić - 8 Nina Badrić - 4 +19 Nina Badrić Galerija

Nina Badrić objavila je na svom profilu na Instagramu fotografiju s pokojnim ocem Simom Badrićem koji je preminuo 2014. godine.

Naša pjevačica Nina Badrić dirnula je svoje pratitelje na profilu na Instagramu, nakon što je objavila fotografiju na kojoj pozira s pokojnim ocem Simom Badrićem.

Pogledaj i ovo Tursti se slikaju sa psom Nine Badrić - 3 ''da su znali tko je ona...'' Nina Badrić s pratiteljima je podijelila neočekivani upit turista koji su je sreli u Zagrebu, a nije imao veze s njom!

"Uvijek i zauvijek. Tata", napisala je Nina uz njihovu uokvirenu zajedničku fotografiju u priči na Instagramu.

Nina se oca Sime, koji je preminuo 2014. godine, često prisjeti te mu putem društvenih mreža posvećuje emotivne objave. Uz njega je bila veoma vezana te ne skriva prazninu koju osjeća u svom srcu od njegova odlaska. 

Tako je povodom osme godišnjice njegove smrti objavila i njegovu crno-bijelu fotografiju uz koju je napisala da joj puno nedostaje.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Nina Badrić (@badrich)

 "3.08.2014- 23.08.2022. Nedostaješ u svemu…8 godina bez tebe", napisala je Nina tada.

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Knoll - 2 Ivana Knoll - 5 Ivana Knoll - 6 Ivana Knoll - 4 +27 Ivana Knoll - 7 Celebrity Knoll u bikiniju s tangama pokazala stražnjicu, optužili je za fotošop: ''Svaki guz svoju politiku vodi, jedan kao od brda odvaljen...''

1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Kristina Mandarina - 5 Kristina Mandarina - 4 Kristina Mandarina - 3 Kristina Mandarina - 1 +29 Kristina Mandarina - 1 Nekad i sad Sjećate se Kristine Mandarine? Od izgleda koji ju je proslavio nije ostalo baš ništa, evo kako danas izgleda!

 

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene