''Drži se...''

Nikolina Pišek obukla je crvenu haljinu i objavila fotografiju uz zanimljivu poruku na Instagramu

Nikolina Pišek Nikolina Pišek Instagram 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Nikolina Pišek - 1 Nikolina Pišek - 2 Nikolina Pišek - 5 Nikolina Pišek - 3 Nikolina Pišek Ristović Nikolina Pišek Ristović Nikolina Pišek Ristović Nikolina Pišek Nikolina Pišek Nikolina Pišek +20 Nikolina Pišek Ristović Galerija

Nikolina Pišek podijelila je nove fotografije pozirajući u prekrasnoj crvenoj haljini, a u opisu fotografija napisala je da rijetko pokazuje kako se osjeća.

Nikolina Pišek lagano nastavlja sa životom nakon tragične smrti supruga Vidoja Ristovića.

Pogledaj i ovo Obitelj Vidoja Ristovića na groblju u Beogradu - 9 Tužni prizori Pola godine od smrti Vidoja Ristovića: Neutješna obitelj okupila se na groblju, a Nikolina je iznenadila odlukom!

Pišek je podijelila nekoliko fotografija pozirajući u crvenoj haljini na stepenicama, a u opis fotografija napisala je zanimljivu rečenicu.

''Ovih dana mi, doduše, svi govore da izgledam nekako umorno, ali ti znaš da je kod mene sve pobrkano, kao instalacije u ruskom soliteru, i da ja rijetko pokazujem ono što osjećam'', rekla je.

''Vrag neka me nosi…'' zaključila je na kraju opisa.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nikolina Pisek (@nikolina_pisek)

S njom su se u komentarima poistovjetili brojni pratitelji koji pate od iste sudbine, a mnogi su joj pružili komentare podrške.

''Nema sjaja u očima... Zato što nema onoga tko je za to bio zaslužan... Sve znam… Sve isto prošla... Prazna duša...'' napisala je jedna pratiteljica.

''Ma izgledaš prekrasno, drži se'', pisali su ostali.

Nikolinin izgled pohvalila je i poznata sportska novinarka sa španjolskom adresom Fani Stipković napisavši: ''Wow'' u komentar.

Podsjetimo, Nikolina i Vidoje bili su u braku od 2013. godine i zajedno su dobili kćer Unu Sofiju, dok on iz prvog braka ima kćer Mateu, a ona je u vezi s novinarom Markom Cigojem dobila kćer Hanu. Vidoje je iznenada preminuo u 44. godini u Beogradu, a vijest je za medije potvrdila sama Nikolina. U trenutku muževe smrti bila je u Zagrebu, a zatim je otputovala u Beograd, u kojem su je snimili fotografi ispred njihova stana.

1/38 >> Pogledaji ovu galeriju Nina Badrić u Beogradu - 5 Nina Badrić u Beogradu - 4 Nina Badrić u Beogradu - 3 Nina Badrić u Beogradu - 1 +33 Nina Badrić u Beogradu Celebrity Nina napravila spektakl u Beogradu u haljini za koju se činilo da joj je stvarala male probleme

1/37 >> Pogledaji ovu galeriju Ema Kovač (Foto: Instagram) Ema Kovač (Foto: Instagram) Ema Kovač (Foto: Instagram) Ema Kovač (Foto: Instagram) +32 Ema Kovač - 5 Zanimljivosti Prelijepa Hrvatica koja je već zaludjela Talijane sad osvaja i Hollywood, smiješi joj se uspješna karijera?

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene