morate vidjeti njezin skok!

Naša bivša voditeljica pronašla je skrivenu plažu u Dubrovniku i potpuno se prepustila ljetnim radostima!

Nevena Rendeli Vejzović Nevena Rendeli Vejzović Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Nevena Rendeli Vejzović Nevena Rendeli Vejzović Nevena Rendeli Vejzović Nevena Rendeli Vejzović i Mak Vejzović Nevena Rendeli Vejzović Nevena Rendeli Vejzović Nevena Rendeli Vejzović Nevena Rendeli i Mak Vejzović - 2 Nevena Rendeli i Mak Vejzović - 3 Nevena Rendeli i Mak Vejzović +19 Nevena Rendeli Galerija

Nevena Rendeli Vejzović objavila je galeriju fotografija s ljetovanja u Dubrovniku, gdje je bila i na otvorenju Dubrovačkih ljetnih igara.

Bivša voditeljica Nevena Rendeli Vejzović trenutno odmara na jugu Hrvatske.

Na svojem profilu na Instagramu javila se iz Dubrovnika i pokazala je kako uživa u tipičnim ljetnim radostima.

"Skriveni Dubrovnik", napisala je uz galeriju fotografija s plaže koju je otkrila, a pohvalila se i svojom zanosnom figurom u bikiniju.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nevena Rendeli (@nevenarendeli)

Prije toga je podijelila i snimku svojeg skoka u more, a objavila je i još jednu galeriju fotki s plaže koja ju je oduševila. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nevena Rendeli (@nevenarendeli)

 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nevena Rendeli (@nevenarendeli)

Nevena je u pričama na svojem Instagramu otkrila i da joj društvo pravi suprug Mak Vejzović, s kojim je bila i na otvorenju Dubrovačkih ljetnih igara.

Nevena i Mak, koji je fotograf, u braku su od 2016. godine i zajedno imaju tri kćerkice, a ona je nedavno progovorila o svojem bolnom iskustvu medicinski potpomognute oplodnje.

1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Claudia Rivier - 2 Claudia Rivier - 3 Claudia Rivier - 1 Claudia Rivier - 2 +18 Claudia Rivier Zanimljivosti Bujna Slavonka koja više i ne zna točnu veličinu košarice svog grudnjaka, zbog svojih oblina hit je i u svjetskim medijima!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Antonija Stupar Jurkin - 1 Antonija Stupar Jurkin - 2 Antonija Stupar Jurkin - 3 Antonija Stupar Jurkin - 4 +25 Antonija Stupar Jurkin - 1 Celebrity Lijepa Hrvatica posljednjih se godina povukla iz javnosti, a sada je počastila prizorima koje su njezini vjerni obožavatelji jedva dočekali!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene