Tko bi rekao?

Mrle kakvoga dosad još nismo vidjeli: Pokazao je svoju nježnu stranu i priznao što ga uvijek rasplače!

Let 3 - 5 Let 3 - 5 PR 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Let 3 - 1 Let 3 - 2 Let 3 - 3 Let 3 - 4 Let 3 - 6 Tereza Kesovija i Let 3 Let 3 Let 3 Let 3 i Katarina Jusić Mezga Let 3 u Rijeci - 1 +19 Let 3 u Rijeci - 2 Galerija

U bravo! live-u ovaj tjedan ugostili su dečke iz grupe Let 3, dokazane velikane konceptualne umjetnosti, rock teatra i rock performansa. Njihova pobjednička pjesma s Dore, Mama ŠČ! i dalje je glavna društvena tema.

Riječki rokeri Let 3 smatraju kako zasluženo idu u Liverpool predstavljati Hrvatsku na Eurosongu. Domaćinima, Nives Ivanišević i Marku Tolji, priznali su da se dobro nose s medijskom pažnjom koju su izazvali, jer je ona sastavni i poželjni dio posla kojim se bave. Otkrili su što poručuju onima koji ih hvale, ali i žestoko kritiziraju.

Pogledaj i ovo Tereza Kesovija - 7 Propali su planovi! Tereza otkrila: ''Na Mrletovom vjenčanju, trebali smo svi biti u bijelom, ali je Ivanka dobila koronu''

"Pobjeda nas nije iznenadila. Znamo svoje mogućnosti, zasluženo smo pobijedili, to je na kraju krajeva premoćna pobjeda i glasova žirija i glasova publike", kažu.

Popularnošću se ne zamaraju, niti pozicijom na Billboardovoj top ljestvici najslušanijih.

"Mi ništa ne mijenjamo, imamo uvijek istu energiju, mi smo sebi uvijek isti, neki put si tu, neki iznad, neki malo ispod, ali što je to Billboard? Je li to neka lova? Ja ni ne znam čemu to služi, ako nije lova ne zanima me", poručio je u svom stilu Mrle, a Prlja je dodao da još uvijek sade, pa će vidjeti što će pobrati.

Iako mnogi misle da se oni samo dobro zezaju, dečki su otkrili da je njihov nastup osmišljen do najmanje sitnice.

"Mi ako idemo negdje idemo do kraja, ako radimo pjesmu trudimo se da bude najbolje moguće osmišljena, aranžirana, napravljena, posnimljena, odsvirana, tako i za odjeću i sve."

Riječani su obećali dati sve od sebe da u Liverpoolu naprave spektakl i Hrvatsku predstave u najboljem mogućem svijetlu.

Mrle se prisjetio i nove verzije pjesme "Sam u vodi" s kultnog albuma "Two dogs fucking" i suradnje s pjevačkom divom Terezom Kesovijom, te otkrio svoju nježnu stranu.

"Plačem na turske i meksičke sapunice i na duet s Terezom, to je emocija, doista sam duboko osjećajan...", priznao je.

Iako savjete ne dijeli rado, na bravo! društvenim mrežama od Mrleta doznajte kako najbolje koristiti TikTok:

@bravo.feeling Slažeš li se s Mrletom iz Leta 3 i njegovim savjetima? @Let 3 Mrle #let3 ♬ original sound - bravo!

Let 3 u goste je stigao u elegantnim crnim odijelima, no, ipak za izvedbu pobjedničke pjesme Mama ŠČ! presvukli su se i odjenuli svoje neobične dugačke kostime, a na kraju gotovo i skinuli.

1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Ante Todorić i Bernard Krasnić Ante Todorić i Bernard Krasnić Nina Badrić i Bernard Krasnić Nina Badrić i Bernard Krasnić +20 Nina Badrić i Bernard Krasnić Celebrity Bivši muž Nine Badrić pronašao je drugu sreću s nekadašnjom djevojkom našeg tenisača, a sada su objavili sretne vijesti!

1/37 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput - 1 Maja Šuput - 3 Maja Šuput - 4 Maja Šuput - 6 +32 Maja Šuput - 5 Celebrity Majin Bloom proslavio je drugi rođendan u Dubaiju, ponosna mama objavila je snimke i nije se obazirala na prethodne kritike!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene