Slave poseban dan

Naša televizijska voditeljica pokazala je kako izgleda njena kći, dobila ju je u braku s drugim suprugom

Mirna Maras - 4 Mirna Maras - 4 Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Mirna Maras - 13 Mirna Maras - 11 Mirna Maras - 6 Mirna Maras - 12 Mirna Maras - 7 Mirna Maras - 8 Mirna Maras - 9 Mirna Maras - 5 Mirna Maras - 10 Mirna Maras - 3 +19 Mirna Maras - 2 Galerija

Voditeljica Mirna Maras Batinić čestitala je kćeri Meri njen poseban dan pa pratiteljima pokazala kako djevojčica izgleda, dobila ju je u braku s drugim suprugom.

Televizijska voditeljica Mirna Maras Batinić ne govori često o privatnom životu, a sada je na Instagramu čestitala 7. rođendan kćeri Meri i pokazala kako djevojčica izgleda.

''Sretan rođendan, ljubavi mala'', napisala je Mirna na fotografiji na kojoj grli dijete, a onda je fotografirala i nju pokraj roze torte koju je dobila.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mirna Maras Batinic (@mirnamaras)

Inače, Mirna je u braku sa Željkom Batinićem, a vjenčali su se 2016. godine te zajedno imaju djevojčicu Meri.

Pogledaji ovo Mirna Maras i suprug - 1 Zanimljivosti Naša lijepa voditeljica javila se iz bolnice, tamo je sa suprugom, a objasnila je i što se točno dogodilo: "Nabacili osmijeh jer lakše je tako"

Voditeljica je prije Željka bila u braku s glumcem Marijem Valentićem s kojim ima sina Niku, a par se razveo 2013. godine. Njih dvoje ostali su u dobrim odnosima zbog djeteta.

Sa sadašnjim suprugom Mirna se u javnosti rijetko pojavljuje, a na njenom profilu može se pronaći nekoliko fotografija na kojima su sretni i zaljubljeni.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Iris Livaja - 5 Iris Livaja - 2 Iris Livaja - 1 Iris Livaja - 3 +26 Iris Livaja - 4 Celebrity Iris Livaja došla je podržati supruga na važnu utakmicu, a čini se da ga je njeno prisustvo itekako motiviralo!

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Baby Lasagna - 2 Baby Lasagna - 4 Baby Lasagna - 3 Baby Lasagna - 2 +26 Baby Lasagna - 1 Celebrity Baby Lasagna još je jednom pokazao da je veliki ljubitelj mačaka, znate li kako se zovu njegovi kućni ljubimci?

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene