Sve je ponosno pokazao!

Tepaju mu da je srpski Johnny Depp, za njim uzdišu i Hrvatice, a on se sad pohvalio novim pothvatom u koji se upustio!

Miloš Biković - 9 Miloš Biković - 9 Instagram 1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Miloš Biković - 11 Miloš Biković - 10 Miloš Biković - 8 Miloš Biković - 7 Miloš Biković - 6 Miloš Biković - 5 Miloš Biković - 4 Miloš Biković - 3 Miloš Biković - 2 Miloš Biković - 1 +17 Miloš Biković i Ivana Malić Galerija

Miloš Biković televizijsku je ekipu poveo na svoje malo imanje nedaleko od Beograda, koje je kupio za sebe kako bi bio bliže svome bratu, a evo kako izgleda.

Miloš Biković jedan je od najpoznatijih srpskih, a i svjetskih glumaca, a javnosti je otkrio nešto više o svom životu u emisiji "Kao sav normalan svijet". Snimateljsku ekipu poveo je izvan Beograda, točnije u okolicu Valjeva, gdje je prošle godine kupio malu vikendicu.

Međutim, ovo nije vikendica kakvu svi sada zamišljaju, već je daleko od luksuza.

"Tu iza bila je jedna stara zemljana kuća koju sam želio sačuvati, ali nije joj bilo pomoći, nakrivila se skroz i, nažalost, bolje da je ja srušim nego da se sama sruši", rekao je glumac.

Objasnio je i zašto se odlučio na kupnju imanja.

"Relativno je blizu manastiru mog brata i tu su neki prijatelji koje on ovdje poznaje i koji su saznali da se ovo imanje prodaje i oni su javili. Ja sam tada rekao: 'O, pa čekaj, ovo je blizu Beograda, mogu biti tu za manje od sat vremena', a i ponuda je bila dobra. A zapravo se sada češće viđamo kod njega u manastiru ili u Beogradu. Ovdje smo možda jednom bili zajedno", zaključio je glumac.

A evo i što sve njegovo imanje ima.

''Na imanju se svašta može raditi, ova je kuća od cigle, tu je stari namještaj koji želim sačuvati... Ovu ružu smo bagerom prebacili da je ne uništimo. Dolje je voćnjak, ispod bagrenjak i skladište", rekao je pokazujući uokolo.

A fotografije vikendice i imanja možete pogledati OVDJE.

Inače, Miloš je rekao kako u svom životu želi uložiti u više nekretnina pa je tako kupio i stan svojoj majci.

A posljednjih nekoliko mjeseci srpski Johnny Depp, kako mu tepaju, živi u Rusiji. Tamo se odlično snašao nakon što je snimao film "Sluga", kojim se upisao u povijest ruske kinematografije.

Što se tiče ljubavnog plana, njegovo srce ukrala je lijepa crnogorska pravnica Ivana Malić, a za njihovu vezu saznalo se 2021. godine kada su se skupa pojavili na premijeri njegova filma "Južni vjetar 2 - Ubrzanje" u Beogradu. Ona je kasnije vezu potvrdila i njihovom zajedničkom fotografijom na Instagramu.

1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Ecija Ivušić - 2 Ecija Ivušić - 3 Ecija Ivušić - 4 Ecija i Goran Belošević - 6 +30 Ecija i Goran Belošević - 7 Celebrity Ecija Ivušić uz nove trudničke fotografije podijelila je i tužne vijesti s kojima se suočila: ''Izmolili smo dva čuda, ali...''

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Lionel Messi Antonela Roccuzzo Lionel Messi i Antonela Roccuzzo Lionel Messi i Antonela Roccuzzo +28 Lionel Messi i Antonela Roccuzzo Zanimljivosti U svoju suprugu zaljubio se još kao dječak, ponovo ih je spojila tragedija, a iako je on puno veća zvijezda, pored nje nitko ne gleda u njega!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene