Okrutno!

Ludo ga je voljela 10 godina, tražila razvod nakon 7 mjeseci, a sad se javno šali na račun toga

Liam Hemsworth i Miley Cyrus (Foto: Profimedia) Liam Hemsworth i Miley Cyrus (Foto: Profimedia) profimedia 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Liam Hemsworth i Miley Cyrus (Foto: Profimedia) Miley Cyrus i Kaitlynn Carter (Foto: Profimedia) Cody Simpson i Miley Cyrus (Foto: Profimedia) Miley Cyrus i Cody Simpson (Foto: Instagram) Miley Cyrus i Liam Hemsworth (Foto: Profimedia) Miley Cyrus i Liam Hemsworth (Foto: Profimedia) Liam Hemsworth i Miley Cyrus (Foto: Getty Images) Liam Hemsworth i Miley Cyrus (Foto: Getty Images) Miley Cyrus i Liam Hemsworth (Foto: AFP) +0 Miley Cyrus i Liam Hemsworth (Foto: AFP) Galerija

Miley Cyrus ovog se ljeta razvela od dugogodišnjeg partnera Liama Hemswortha nakon samo 7 mjeseci braka, a navodno je ona najveći krivac.

Pjevačica Miley Cyrus u kolovozu se rastala od glumca Liama Hemswortha nakon samo 7 mjeseci braka.

Pogledaj i ovo Miley Cyrus (Foto: Instagram) Zavarava javnost? Nakon razvoda i prekida vruće avanture mršava je i ispijena, no tvrdi kako je odlično

Iako nitko od njih nije javno progovorio o razlozima razvoda, šuškalo se kako je najveći krivac bila upravo Miley, koja se nije ponašala kao udana žena. Pjevačica je navodno okorjelo tulumarila te je i javno priznala kako ju i dalje seksualno uzbuđuju žene, a navodno nije željela ni djecu, što je jako smetalo glumcu.

Također, i njegova glumačka obitelj okrenula se protiv Miley i javno istaknula kako Liam zaslužuje puno bolje te su ga navodno i nagovarali na razvod jer ih je zabrinulo što njihov voljeni član ne izgleda sretno, što su mogli primijetiti i ostali.

Ubrzo nakon objave razvoda, Miley je viđena u klinču s blogericom Kaitlynn Carter na jahti u Italiji, no romansa nije dugo potrajala, pa je Miley skočila u zagrljaj dugogodišnjeg prijatelja Codyja Simpsona.

Iako je i Liam pronašao sreću s australskim modelom Gabriellom Brooks s kojom je već upoznao roditelje, ranije je otvoreno priznao kako se osjeća užasno zbog propalog braka, dok Miley nije odavala kako je previše pogođena time.

Također, kontroverzna pjevačica na razne je načine pokušavala javno spustiti bivšem mužu i kratkom braku, a sada se ponovno našalila na taj račun pred milijunima obožavatelja.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The Most Famous Artist (@themostfamousartist) on

Naime, umjetnik Matty Mo, poznatiji kao The Most Famous Artist poručio joj je na Instagramu da se u 2020. želi oženiti s njom, što je stavio i na naslovnicu svog profila. Ubrzo je dobio poprilično hladnokrvan odgovor.

"Vjerojatno neće dugo potrajati, no uvijek sam spremna pokušati. Propustiš 100 prilika kad ništa ne poduzmeš", poručila je pjevačica.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene