uživa u majčinstvu

Prije pet godina ponijela je titulu najljepše Hrvatice, a sad je objavila prvu fotografiju nakon drugog poroda!

Mia Žaja Mia Žaja Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Mia Žaja Mia Žaja Mia Žaja - 7 Mia Žaja Filip i Mia Žaja Mia Žaja In Magazin: Mia Žaja - 7 In Magazin: Mia Žaja - 8 In Magazin: Mia Žaja - 9 In Magazin: Mia Žaja - 10 +19 In Magazin: Mia Žaja - 11 Galerija

Mia Žaja prije tri mjeseca rodila je i drugo dijete, a sada je na društvenim mrežama pokazala kako se snalazi sa svojim mališanima.

Bivša Miss Universe Hrvatske Mia Žaja objavila je veselu fotografiju iz kuhinje na kojoj u naručju drži malenog sina Maka, a u sjedalici se smješka kćerkica Elina.

"Kako s dvoje djece u isto vrijeme? Lijepo", dodala je na fotografiju. 

Mia je pozirala u ležernom kućnom izdanju, raspuštene kose i bez šminke, a njezina prirodna ljepota dolazila je u potpunosti do izražaja.

Naime, ovo je njezina prva fotografija nakon poroda koji je bio prije tri mjeseca.

Objavila je i simpatičan video sa suprugom Filipom Žajom i kćeri Elinom s pogledom na more i prekrasan zalazak sunca,  a u pozadini je svirala pjesma Sergeja Ćetkovića "Ljubav".

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mia Žaja (@miazaja_)

Da je rodila drugo dijete obznanila je na svom Instagram profilu, fotografijom na kojoj drži novorođenu bebu, a u opisu je tada otkrila i ime:

"Mark 07.08.2023".

Inače, Mia s Filipom već ima kćer Elinu koju je rodila prošle godine u rujnu, a tu lijepu vijest rado je sa svima podijelila putem društvenih mreža.

Par je u braku od rujna 2021. godine, a svoje sudbonosno da izrekli su na zagrebačkim golf-terenima.

Da je Filip njezin čovjek iz snova, znala je čim ga je ugledala.

''Ja sam to znala odmah. To je prvi čovjek na ovom svijetu kojeg sam upoznala i znala sam od tog trenutka da želim s njim zapravo sve. Ne mogu reći da mi je trebalo neko određeno vrijeme, onaj tren kad smo se upoznali, to je bilo to'', rekla je za IN magazin tada.

A koja je tajna uspješnog braka s obzirom na to da sa suprugom Filipom, uz ljubavne, dijeli i poslovne obveze?

''Ja mu pomažem u njegovu biznisu, on meni u mojem, ostvarujemo se, ali volimo imati odvojeno vrijeme i bez jedno drugoga, i mislim da je to ključ uspjeha'', izjavila je Mia.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Lisa Kudrow, Jennifer Aniston, Matthew Perry, Courtney Cox Matthew Perry i Lisa Kudrow Matthew Perry i Lisa Kudrow Matthew Perry i Lisa Kudrow +25 Matthew Perry i Lisa Kudrow Zanimljivosti Matthew Perry gajio je posebne osjećaje prema jednoj kolegici iz Prijatelja, no morao ih je skrivati: "To mi je malo otežavalo odlazak na posao"

1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Miroslav Kordić Miroslav Kordić Miroslav Kordić - 8 Miroslav Kordić - 7 +8 Miroslav Kordić - 6 Celebrity Miroslav je u Masterchefu iskušao drugu sreću, a sve je osvojio priznanjem da traži suprugu: ''Vjerujem da su mi se povećale šanse da nađem onu pravu''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene