To je ta energija!

Evo zbog koga je to Minea nabacila ovako slatki osmijeh: "Točno si pogodila gdje treba!"

1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Mia Negovetić - 4 Minea Mia Negovetić - 3 Mia Negovetić - 2 Mia Negovetić - 19 Mia Negovetić - 18 Mia Negovetić - 17 Mia Negovetić - 16 Mia Negovetić - 15 Mia Negovetić - 14 +12 Mia Negovetić - 13 Galerija

Mia Negovetić se u petoj emisiji showa Tvoje lice zvuči poznato transformirala u eurovizijskoj pobjedika iz 2009. godine Alexandera Rybaka.

Nakon što je sve zabavila kao Miroslav Škoro u prošloj emisiji showa Tvoje lice zvuči poznato, naša pjevačica Mia Negovetić se u petoj emisiji showa transformirala u eurovizijskog pobjednika iz 2009. godine, Norvežanina Alexandera Rybaka.

"Meni je ta pjesma s kojom je pobijedio ostala u uhu i mama mi je otkrila da sam baš bila luda za njim, da sam stalno slušala tu pjesmu. Ja se toga ne sjećam, ali evo. Jako je sladak, ima taj topao osmijeh, baš grljivo izgleda. Ali tako pjevati je zahtjevnije jer nije prirodno. Ja sam se u trećoj počela pripremati za ovaj nastup. Violina će možda biti mali problem, nikad ju prije nisam svirala", izjavila je Mia prije izlaska na pozornicu.

Pogledaji ovo Mia Negovetić - 6 inMagazin Mia Negovetić o preobrazbi u Lepu Brenu: ''Drago mi je da sam baš ja nju dobila, mislila sam da će mi biti teže naći se u tom žanru''

"Sve mi je bilo fascinantno, imitativno si bila na nivou, glasovno si postigla transformaciju, imam osjećaj da baš možeš otpjevati što želiš. Da ne bi ispalo sve savršeno, moram reći što se violine tiče, violina se mora vježbati svaki dan", našalio se Goran Navojec u svom stilu.

"O tvom pjevanju ne moram ništa govoriti, ti si dovoljno pokazala u ovoj emisiji, bila si sjajna i donijela si tu njegovu energiju, razigranost koju ti sama imaš, tako da svaka čast", pohvalio ju je Mario Roth.

Pogledaji ovo Mia Negovetić i Antonia Dora Pleško Celebrity Poslušajte kako megahit Lepe Brene zvuči na engleskom, ovu verziju u izvedbi Mije i Antonije ne želite propustiti!

"Mislim da ti je ova transformacija jako dobra, slični ste, imate tu neku energiju, tu ste negdje. Dobila si tu boju vokala gdje si točno pogodila gdje treba, polovila si sve što je on donio tada na pozornicu", zaključila je Minea.

"Ja Alexandera znam privatno, jako smo dobri, on inače ljetuje u Neumu, on je skroman čovjek tako da što se tebe tiče zaista mislim da nisi nikada pjevala ovu vrstu pjesme, ali stvarno ti godi i paše. Baš te lege ti bolje leže, bilo bi dobro da na tom tragu za sebe pronađeš neku svoju pjesmu", savjetovao joj je Enis Bešlagić.

1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Alen Bičević - 5 Alen Bičević - 3 Alen Bičević - 4 Alen Bičević - 1 +11 Alen Bičević - 2 Celebrity Pogledajte zašto je Minea zaključila da ovaj čovjek nije normalan, jasno je na prvi pogled: "Ti si čudo!"

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Marija Kolb - 4 Marija Kolb - 5 Marija Kolb - 6 Marija Kolb - 7 +24 Marija Kolb - 2 Celebrity Igor Mešin je zbog naše glumice javno priznao što stvarno misli o Maji Šuput: "Zna ona to!"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene