Vraća se starom životu?

Je li ovaj potez dio plana Meghan Markle za povratak među holivudsku elitu? Pogledajte gdje se i s kim zabavljala ovih dana!

Meghan Markle Meghan Markle Profimedia 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Meghan Markle Meghan Markle s prijateljicama - 1 Meghan Markle - 6 Meghan Markle - 5 Meghan Markle - 4 Meghan Markle - 2 Meghan Markle - 1 Meghan Markle Meghan Markle i princ Harry Princ Harry, Meghan Markle +20 Princ Harry i Meghan Markle - 2 Galerija

Meghan Markle ponovno se udružila s velikim holivudskim zvijezdama, a početkom tjedna viđena je na rođendanskom koncertu Beyonce na kojem je bila velika elita A klase.

Meghan Markle lagano se vraća na luksuzna druženja s velikom holivudskom elitom.

Početkom tjedna zabavljala na velikom rođendanskom koncertu Beyonce na kojem su bile i zvijezde A liste poput Katy Perry, Kardashianki, reperice Lizzo, Chrisa Rocka, Adele, Justina i Hailey Bieber i mnogim drugima.

Vojvotkinja od Sussexa u Beyonceinom nastupu uživala je u društvu Tylera Perryja, Lilibetinog kuma. Međutim, princa Harryja nije bilo na vidiku. On je s njom već prisustvovao jednom Beyonceinom koncertu nekoliko dana ranije, ali čini se da baš i nije uživao te je dan kasnije s ekipom radije otišao pogledati nogomet.

Snimke na društvenim mrežama pokazale su kako se Meghan smije s pjevačicom Destiny's Childa Kelly Rowland i glumicom Kerry Washington dok su se ostale holivudske zvijezde, uključujući Kris Jenner, Kim Kardashian, Jeffa Bozosa i druga velika imena, družile na jednom od najvećih okupljanja slavnih u 2023.

Fotografije s poznatima možete pogledati OVDJE.

A u posljednje vrijeme priča se da je Meghan na rubu ponovnog pokretanja svog bloga ''Tig''. Marketinški stručnjaci smatraju da bi po objavi mogla zaraditi i više od milijun dolara. Taj bi ju postupak također ponovno vinuo među zvijezde.

1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Saša Kovačević - 1 Saša Kovačević - 9 Saša Kovačević - 5 Saša Kovačević - 2 +19 Saša Kovačević - 3 Celebrity Jedan od najzgodnijih pjevača na ovim prostorima pokazao je damu koja mu je konačno zarobila srce, jedna stvar u vezi nje baš je zanimljiva!

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Jennifer Lopez - 2 Jennifer Lopez - 4 Jennifer Lopez - 2 Jennifer Lopez - 3 +27 Jennifer Lopez - 1 Celebrity Prizore koje inače može vidjeti samo njezin suprug, Lopez je sada pružila i svojim pratiteljima: ''Koja si ti boginja...''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene