Najgora godina ikad

Meghan i Harry zaradili su titulu koja im se sigurno neće nikako svidjeti, ona je rezultat imidža koji su stvorili

Meghan Markle i princ Harry Meghan Markle i princ Harry Profimedia 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Meghan Markle i princ Harry Meghan Markle i princ Harry - 7 Meghan Markle i princ Harry - 6 Meghan Markle i princ Harry - 5 Meghan Markle i princ Harry - 4 Meghan Markle i princ Harry - 3 Meghan Markle i princ Harry - 2 Meghan Markle i princ Harry - 1 Meghan Markle - 4 Meghan Markle - 3 +19 Meghan Markle - 2 Galerija

Princ Harry i Meghan Markle dobili su novi pogrdni nadimak, razlog tome su njihovi projekti od kojih su očekivali potpunu suprotnost.

Princ Harry i Meghan Markle proglašeni su najvećim luzerima godine u Tinsel Townu prema časopisu The Hollywood Reporter.

Časopis je objavio svoju recenziju za 2023. slaveći one koji su trijumfirali i istaknuvši one koji nisu uspjeli pogoditi cilj, piše Daily Mail.

Među 11 izabranih bili su vojvoda i vojvotkinja od Sussexa, koji su ismijavani zbog svog Netflixovog dokumentarca i biografije ''Spare'' te neuspjelog podcasta Meghan Markle.

Meghanin podcast ''Archetypes'' prestao je s emitiranjem na platformi Spotify u lipnju nakon samo jedne sezone, a voditelj tvrtke za inovacije i monetizaciju podcasta, Bill Simmons, proglasio je par prevarantima nakon što je njihov višegodišnji ugovor vrijedan 20 milijuna dolara.

The Hollywood Reporter prema paru je bio vrlo oštar, pisali su da je par pobjegao od ceremonijalnog života u javnoj službi kako bi unovčio svoj status slavnih osoba u Americi.

Časopis je zaključio: ''Ipak, sav prijezir i ruganje bolji su od toga da moraju prisustvovati više od 200 službenih zaruka kraljevske obitelji godišnje.''

Nadalje, dobrotvorna zaklada para ''Archewell'' prošle godine zabilježila je pad donacija za 11 milijuna dolara što ju je poslalo u minus, dok je njezin šef i njihov pomoćnik James Holt dobio povećanje plaće od 280 posto.

Prošle godine bila su samo dva velika donatora koji su dali oko milijun dolara, a godinu prije neidentificirani bogati donator dao im je 10 milijuna dolara, ali se to nije ponovilo 2022. godine.

Slijedila je burna godina za par u kojoj su Harryjevi memoari ''Spare'' bili na vrhu popisa bestselera, ali njihova osobna popularnost je doživjela suprotnost te je pala.

Također su bili predmet ismijavanja u popularnim televizijskim serijama kao što su ''South Park'' i ''Family Guy''. 

A na kraju ove burne godine, Harryja i Meghan ''zakucao'' je i britanski novinar Omid Scobie koji je objavio svoju knjigu ''Endgame'' o kraljevskoj obitelji te opet rasplamsao vatru između kraljevske obitelji i odbjeglih Sussexovih.

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Izabel Kovačić Izabel Kovačić Izabel i Mateo Kovačić Izabel i Mateo Kovačić +24 Izabela Kovačić - 4 Celebrity Zanosna Izabel Kovačić nije mogla proći neopaženo u rijetkom izlasku, evo gdje se pojavila bez supruga Matea

1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Ivica Mornar i supruga Katja Ivica Mornar i supruga Katja Vjenčanje Ivice Mornara i Fani Čapalije Vjenčanje Ivice Mornara i Fani Čapalije +8 Vjenčanje Ivice Mornara i Fani Čapalije Celebrity Našeg bivšeg nogometaša nakon razvoda od Fani Čapalije povezivalo se sa Stefany Hohnjec, a smirio se tek uz 11 godina mlađu

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene