Dobro osmišljeno

Meghan i Harry izveli potez da izbjegnu propast, evo što su objavili par sati nakon slatkog videa koji je objavila Kate Middleton

Meghan Markle i princ Harry Meghan Markle i princ Harry Profimedia 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Meghan Markle i princ Harry - 7 Meghan Markle i princ Harry - 6 Meghan Markle i princ Harry - 5 Meghan Markle i princ Harry - 4 Meghan Markle i princ Harry - 3 Meghan Markle i princ Harry - 2 Meghan Markle i princ Harry - 1 Prinčevi Louis i George i princeza Charlotte - 9 Prinčevi Louis i George i princeza Charlotte - 8 Prinčevi Louis i George i princeza Charlotte - 7 +19 Prinčevi Louis i George i princeza Charlotte - 6 Galerija

Princ Harry i Meghan Markle objavili su video koji ih prikazuje u dobrom svjetlu, a što se čini dobro osmišljen potez kako bi spasili svoj brend od propadanja.

Princ Harry i Meghan Markle objavili su video koji prikazuje koliko je utjecaj njihova zaklada Archewell ostvarila u 2023. godini, samo nekoliko sati nakon što je princeza od Walesa podijelila snimku sebe s princem Georgeom, princezom Charlotte i princem Louisom koji je snimljen prilikom posjeta jednog dobrotvornoj organizaciji.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli The Prince and Princess of Wales (@princeandprincessofwales)

Kraljevski par podijelio je jednominutni video koji prikazuje ljude i ciljeve kojima je njihova zaklada pomogla tijekom 2023. godine. Slične videozapise dijelili su i prijašnjih godina, ali obično tek u siječnju. Ovo izdanje, objavljeno samo nekoliko sati nakon što je Kate pohvaljena za slatke snimke u Windsor Baby Banku, smatra se dobro osmišljenim potezom, a koji se članovima kraljevske obitelji vrlo vjerojatno ne sviđa. 

Meghan i Harry u videu grle vojne veterane, pakiraju torbe za djevojčice u Nigeriji i snimaju selfije s desecima obožavatelji. Inače, prije nekoliko dana stručnjaci za brendove upozorili su na mogući propast branda Sussexa zbog posljedica knjige "Endgame" Omida Scobieja, a kojoj je kraljevska obitelj napadnuta i u njoj su Kate Middleton i kralj Charlesa proglašeni rasistima.

Vojvotkinja od Sussexa nedavno je potpisala ugovor s poznatim agentom Arijem Emanuelom čiji su klijenti i Dwayne 'The Rock' Johnson, Serena Williams i druge zvijezde s A-liste, ali njegova kompanije WME sada se navodno predomišlja o tome.

Zato se čini se da je novi uglađeni video svakako pokušaj da se par prikaže u što boljem svjetlu i da budu u centru pažnje.

1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Mina Joksimović Željko i Mina Joksimović - 1 Željko i Mina Joksimović - 3 Mina Joksimović - 14 +23 Mina Joksimović Zanimljivosti Luksuz u kojem žive Željko i Jovana Joksimović teško je opisati, ovo velebno zdanje kupili su za 2,5 milijuna eura od prijatelja!

1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Bianca Censori - 8 Bianca Censori - 4 Bianca Censori - 5 Bianca Censori - 7 +30 Bianca Censori - 9 Celebrity Mislili smo da ne može bizarnije, a onda se ulicom prošetala gotovo gola s već pomalo jezivim detaljem koji je nosila u rukama

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene