drugačija nego prije!

Meghan Markle snimljena u ležernoj šetnji usred velikog skandala, a velika promjena na njoj nikome nije promaknula!

Meghan Markle Meghan Markle Profimedia 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Meghan Markle - 3 Meghan Markle - 4 Meghan Markle - 2 Meghan Markle - 1 Meghan Markle i kralj Charles - 2 Meghan Markle i princ Harry - 5 Meghan Markle - 1 Meghan Markle - 2 Meghan Markle - 7 Meghan Markle - 2 +20 Meghan Markle - 3 Galerija

Meghan Markle snimljena je na ulicama Santa Barbare kojom je prošetala usred skandala koji je izvazvala nova knjiga njezina prijatelja Omida Scobieja.

I dok cijeli svijet bruji o knjizi Omida Scobieja "Endgame" u kojoj je iznio nove prljave detalje o kraljevskoj obitelji i rasističkom ponašanju, vojvotkinja Meghan Markle snimljena je sa smiješkom na licu kako sama bezbrižno šeće.

42-godišnja Meghan viđena je u Santa Barbari, nedaleko od svoje vile u Montecitu, a izgledala je kao da se oluja koja se zbog nje i princa Harryja podigla u Velikoj Britaniji, nje uopće ne tiče. Na sebi je nosila crne tajice i majicu dugih rukava i zelenu šiltericu, a mnogi su primijetili da izgleda puno mršavije no ikad prije.

Je li tome razlog stres i najnovija medijska hajka, nije poznato, ali promjena na njoj itekako je vidljiva. 

Podsjetimo, Omid Scobie, za kojeg se smatralo da je neslužbeni glasnogovornik Meghan i Harryja, podigao je puno prašine svojom novom knjigom, a nedavno se zakleo svojim životom i životom svoje obitelji u intervjuu uživo da imenovanje dvoje članova kraljevske obitelji koji su imali rasističke komentare, u nizozemskoj verziji Endgamea nije podvala kako bi njegova knjiga imala više kopija. Rekao je je da je povrijeđen tim zaključkom i odbacio ga kao teoriju zavjere ljudi koji žele vjerovati da je u dosluhu s Meghan Markle.

''To ne može biti dalje od istine!'' rekao je.

Također, odbio se ispričati za rasistički skandal koji je izbio, rekavši: ''Frustriran sam kao i svi drugi. Knjiga koju sam napisao, knjiga koju sam uredio, knjiga koju sam potpisao, nije sadržavala imena.''

Podsjetimo, nizozemska verzija njegove knjige ''Endgame'' povučena je iz prodaje jer je navodno u njoj slučajno otkriveno koji je član kraljevske obitelji komentirao boju kože Harryjeva i Meghanina sina Archieja.

Njihova imena u emisiji uživo otkrio je voditelj Piers Morgan uz izliku da britanska javnost mora znati, a to su Kate Middleton i kralj Charles.

''Ako Nizozemci koji ulaze u knjižaru mogu vidjeti ova imena, onda vi, Britanci također imate pravo znati'', rekao je u prilogu.

''Endgame'' sadrži informacije o kraljevskoj obitelji, a mnogi su ovog britanskog novinara osudili jer je u knjizi ''oblatio'' princa Williama i Kate Middleton.

1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Božo Kralj - 2 Božo Kralj - 6 Božo Kralj - 9 Božo Kralj - 10 +11 Božo Kralj - 8 Celebrity Svi su se pitali tko je ova zgodna brineta pored Aleksandre Prijović, a onda je za one koji ne znaju uslijedilo pravo iznenađenje!

1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Martina Vrbos Martina Vrbos Martina Vrbos Martina Vrbos - 8 +18 Martina Vrbos - 7 Nekad i sad Našoj pjevačici u Beogradu skliznuo topić s grudi taman u trenutku kad je stajala pred fotografima, ali ona je nastavila pozirati!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene