Kroz svašta je prošla

Za tešku dijagnozu kćeri tragično preminulog glumca nitko nije znao, a onda je objavila fotografiju iz bolnice!

Meadow Walker (Foto: Instagram) Meadow Walker (Foto: Instagram) Instagram 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Meadow Walker (Foto: Instagram) Meadow Walker (Foto: Instagram) +0 Meadow Walker (Foto: Instagram) Galerija

Meadow Walker prije dvije je godine operirala tumor, a tu je vijest tek sada odlučila objaviti na svom profilu na Instagramu.

Kći tragično preminulog glumca Paula Walkera, 23-godišnja Meadow Walker na društvenim je mrežama otkrila kako joj je prije dvije godine uklonjen tumor, što je od javnosti krila sve dosad.

Pogledaj i ovo Paul Walker (Foto: AFP) baš tužno Vin Diesel se emotivnom objavom koja tjera suze na oči prisjetio nikad prežaljenog kolege Paula Walkera

Manekenka se objavom na profilu na Instagramu osvrnula na svoj put ozdravljenja i borbe protiv teške bolest, objavivši dvije godine staru fotografiju na kojoj nosi kiruršku mrežu za kosu i fiducijalne markere na licu.

"Na današnji dan prije dvije godine. Prošla sam jako dug put. Zbogom tumor. Blagoslovljen sam i zahvalna", napisala je uz objavu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Meadow Walker (@meadowwalker)

Njezini obožavatelji u komentarima su joj uputili tisuće ohrabrujućih poruka, a javio joj se i njezin kum i najbolji prijatelj njezinog oca, Vin Diesel.

Glumac joj je objavu komentirao emojijem ruku sklopljenih u molitvu i tako pokazao da je uvijek uz nju, a osim njega javile su joj se i manekenke Christy Turlington i Nicole Poturalski.

Tu je vijest objavila nekoliko tjedana nakon što se vjenčala s glumcem Louisom Thortonom Allanom u Dominikanskoj Republici i to samo tri mjeseca od zaruka.

Meadow je imala samo 15 godina kada je njezin otac izgubio život u tragičnoj automobilskoj nesreći 30. studenog 2013. godine, a njemu u čast je osnovala neprofitnu organizaciju pod nazivom "The Paul Walker Foundation" čija je djelatnost usmjerena na znanost o moru.

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Bohemian Rapsody Freddie Mercury (Foto: Profimedia) +0 Queen (Foto: Screenshot/YouTube) Preporuke Šest mjeseci se pripremao za smrt, a fanovima je tešku istinu otkrio tek dan prije nego što je umro: "Nestao je u roku od 24 sata"

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene