Susret bivših

Domaći pjevač i pjevačica pojavili se na istom događaju četiri mjeseca nakon iznenadnog prekida

Marko Kutlić i Antonela Đinđić Marko Kutlić i Antonela Đinđić Bruno Konjevic/Cropix 1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Marko Kutlić Antonela Đinđić Marko Kutlić i Antonela Đinđić Marko Kutlić i Antonela Đinđić Marko Kutlić i Antonela Đinđić Marko Kutlić i Antonela Đinđić Marko Kutlić i Antonela Đinđić Nela Đinđić i Marko Kutlić - 11 Nela Đinđić i Marko Kutlić - 13 Nela Đinđić i Marko Kutlić - 14 +18 Nela Đinđić i Marko Kutlić - 15 Galerija

Marko Kutlić i Antonela Đinđić u rujnu ove godine prekinuli su nakon četiri godine veze, a sada su se oboje pojavili na predstavljanju albuma prvijenca Zvonimira Radišića.

U intimnoj atmosferi Kluba kazališta Komedija zagrebačkoj publici predstavljen je album "New Horizons" mladog Riječanina Zvonimira Radišića, u izvedbi Zvonimir Radišić Tria.

Pogledaj i ovo Nela Đinđić i Marko Kutlić - 8 Zar i oni? Još jedan ljetni prekid poznatog domaćeg para: ''Tražili smo mir i harmoniju, čini se da ju nismo pronašli...''

Na promociji su se pojavila i brojna poznata lica među kojima je bio i jedan bivši domaći par.

Radi se o glazbenicima Marku Kutliću i Antoneli Đinđić koji su u rujnu ove godine iznenada prekinuli nakon četiri godine veze.

Na događaj su došli odvojeno i oboje su nasmiješeni pozirali fotografima, a nije poznato kako je protekao njihov susret.

Podsjetimo, vijest o njihovom prekidu objavio je Kutlić u svojim pričama na Instagramu gdje je otkrio i da će nastaviti poslovno surađivati.

"Bolje da kažemo mi nego da netko krivo prepriča. Neobično, ali tako je. Naoko zatvaramo vrata da bi ih možda ponovno otvorili. Nakon četiri predivne godine u kojima smo ispreplitali privatno i poslovno i tražili mir i harmoniju za privatno, čini se da ju nismo pronašli", započeo je tada.

"Zato ćemo poslovno i dalje po starom, a privatno ćemo uzeti pauzu. Malo ćemo predahnuti. Uvijek smo govorili da se bolje razumijemo kad je o poslu riječ pa ćemo točno tako i nastaviti. Zahvalni za zajedničke trenutke koji su nam pomogli da budemo bolji u mnogim segmentima. Napravili puno dobroga, a sigurno i dosta pogrešaka. Možda je ovo jedna od njih. To će nam vrijeme pokazati. Sada nam se baš čini da je ovo ispravna odluka i da smo napravili dobro", poručio je Kutlić te se je dodao i kako ne želi davati nikakve druge izjave o prekidu.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Nela - Antonela Đinđić (@neladindic)

Zanimljivo je da bivši par ni četiri mjeseca nakon prekida još nije obrisao zajedničke fotografije s društvenih mreža. 

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Sanja Vejnović, 2005. godina Sanja Vejnović 2007. godine Sanja Vejnović i Marijana Mikulić 2007. godine Sanja Vejnović 2005. godine +27 Sanja Vejnović 2013. godine Nekad i sad Našoj glumici je 61 godina, uvrštena je među najljepše na svijetu, a jedna očita činjenica mogla bi vas iznenaditi kad vidite njezine fotke iz 2005.!

1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Shakira Shakira Shakira Shakira +18 Shakira - 4 Zanimljivosti Evo kako je Shakira otkrila da je Gerard vara i dovodi drugu u njezin dom, za sve je "kriva" njezina omiljena poslastica

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene