"Krasota!"

Poznati Hrvat fotografijama s luftića doveo društvene mreže do usijanja, imalo se što za vidjeti i kada se okrenuo prema kameri!

Marko Grubnić Marko Grubnić Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Marko Grubnić Marko Grubnić Marko Grubnić - 2 Marko Grubnić - 3 Marko Grubnić s majkom Brankom i Momčilom Gurovićem - 6 Marko Grubnić s majkom Brankom i Momčilom Gurovićem - 1 Marko Grubnić Marko Grubnić Marko Grubnić, Momčilo Gurović Marko Grubnić +19 Marko Grubnić - 3 Galerija

Marko Grubnić objavio je svoje omiljene ljetne fotografije na kojima je pokazao brutalne mišiće.

Naš najpoznatiji modni stilist Marko Grubnić ovog ljeta često se hvalio isklesanim tijelom, na kojem naporno radi u teretani tijekom cijele godine.

Sada je objavio i svoje omiljene ljetne fotografije, na kojima pozira na luftiću u obliku leptira, odjeven samo u kupaće gaćice, a pokazao je kako izgleda sa svih strana.

"Zauvijek moje najdraže ljetne fotke", napisao je Grubnić uz fotke kojima je raspametio pratitelje.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Marko Grubnic (@markogrubnic)

"Jedan jedinstven Marko", "Krasota", poručili su mu pratitelji uz emotikone vatrice i zaljubljene smajliće.

Inače, Grubnić je tijekom godina stekao zavidan broj poznatih klijenata, od kojih mu je svakako najvjernija pjevačica Maja Šuput.

Njih dvoje i privatno su jako bliski, a Grubnć stoji iza svih Majnih nezaboravnih izdanja u showu Supertalent, koji se uskoro vraća na male ekrane.

1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Doris Pinčić Doris Pinčić i Davor Guberović Doris Pinčić Doris Pinčić - 7 +21 Doris Pinčić - 6 Celebrity Doris Pinčić rodila treće dijete! Poznat je i spol bebe koju je dobila s drugim suprugom

1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Zdravko Mamić i Jelena Planinić Jelena Planinić i Zdravko Mamić Jelena Planinić i Zdravko Mamić Jelena Planinić +16 Jelena Planinić Celebrity Zdravko Mamić provodi se na jahti s mlađahnom djevojkom, a nije teško pogoditi gdje ljetuju!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene