"Jedna tura druženja"

Pobjednik našeg hit-showa podijelio je niz predivnih trenutaka s osobom koja je osvojila Hrvatsku, a komentar Elle Dvornik sve je nasmijao!

Marco Cuccurin i nona - 1 Marco Cuccurin i nona - 1 Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Marco Cuccurin i nona - 3 Marco Cuccurin i nona - 4 Marco Cuccurin i nona - 2 Marco Cuccurin i Paula Tonković - 5 Marco Cuccurin - 5 Marco Cuccurin - 6 Marco Cuccurin - 2 Marco Cuccurin - 3 Marco Cuccurin - 4 Marco Cuccurin - 5 +19 Marco Cuccurin - 6 Galerija

Marco Cuccurin objavio je niz trenutaka s bakom Ritom i objasnio pratiteljima u opisu kako joj želi stvoriti još puno divnih uspomena.

Influencer i pobjednik ovogodišnjeg popularnog showa "Ples sa zvijezdama", Marco Cuccurin veoma voli svoju nonu Ritu i ona mu je jedna od najvažnijih osoba u životu nakon što je izgubio majku.

Podijelio je fotografije u kojima je dočarao što je sve prošao s Ritom pa otkrio i kakvi su mu planovi za dalje.

"I tako još jedna tura druženja s nonicom je gotova. Cilj mi je noni stvoriti još puno lijepih uspomena u životu i da joj učinim život čim ljepšim, vjerujte učinite isto. Puno novih i prekrasnih uspomena je stvoreno, od plaža, ručkova, izleta u špilje.. Volite se ljudi moji dobri", napisao je u opisu.

Na prvoj fotografiji Marco i Nona pozirali su na plaži, a ona je na sebi imala dvodijelni šareni badić.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marco Cuccurin (@markomarkec3)

"Nona servira na najjače", našalila se u komentaru Ella Dvornik.

"Ti si stvarno unuk i mladi čovjek na koga bi se naša mladež trebala ugledati. ", "Ljubav bravo", "Volim", "Vi ste meni teška sreća", "Tebe bi svatko poželio kao unuka", glasili su samo neki od brojnih komentara.

Marco je pobjedu u showu "Ples sa zvijezdama" odnio s partnericom Paulom Tonković, dok su drugo mjesto osvojili glumica Daria Lorenci Flatz i njezin partner Ivan Jarnec, a treće televizijski voditelj Frano Ridjan i plesačica Gabriela Pilić.

Marcu je baka velika podrška, a naš influencer ne skriva koliko je ponosan što ju ima i svakodnevno objavljuje njihovi novi zajednički sadržaj na društvenim mrežama.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Jasmina Ranilović Jasmina Ranilović - 1 Vanna Vrdoljak - 2 Vanna Vrdoljak - 3 +25 Vanna - 1 Zanimljivosti Mnogi ne znaju da naša Vanna ima sestru koja je također jako uspješna, ali na drugom području, evo tko je ona i čime se bavi!

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Urukalo Jelena Urukalo Murina (FOTO: Goran Kovačić/Pixsell) Jelena Urukalo Murina (FOTO: Goran JakušPixsell) Jelena Urukalo, Vedrana Linardić (FOTO: Iva Znaor, Helena Balaž) +7 Jelena Urukalo (FOTO: Iva Znaor, Helena Balaž) Nekad i sad Nekad je bila jedna od naših najtraženijih manekenki, a onda se povukla iz javnosti i sad bira samo posebne prilike za izlazak!

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene