čudo malo!

Pogledajte preslatku novu fotografiju malenog Blooma, Maja ga je prozvala higijeničarom zbog trenutka u kojem ga je uhvatila!

Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput/Instagram 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Bloom Tatarinov Maja Šuput - Bloom - 3 Maja Šuput - Bloom - 2 Maja Šuput - 3 Maja Šuput - 1 Maja Šuput - 2 Maja Šuput - 3 Maja Šuput - 1 Maja Šuput i Nenad Tatarinov - 3 Maja Šuput i Nenad Tatarinov - 2 +20 Maja Šuput i Nenad Tatarinov - 1 Galerija

Maja Šuput objavila video u kojem Bloom čisti uši štapićima, zbog čega je ponovno glavna zvijezda njezina profila na Instagramu.

Maja Šuput podijelila je u priči na svom profilu na Instagramu novu, urnebesnu fotografiju sina Blooma i pohvalila ga kako je uredan i sam vodi brigu o sebi.

Pjevačica je slatkog Blooma snimila kako sam čisti uši štapićima prije odlaska na plažu, a dala mu je i prikladan nadimak - higijeničar.

Maja s obitelji trenutačno uživa na odmoru u Istri, odakle dijeli Bloomove zgode i nezgode, pa je tako ovih dana pokazala i kako se njih dvoje zabavljaju i igraju se lovice uz bazen hotela u kojem su odsjeli.

"Uhvati me ako možeš - razina profesionalca", napisala je uz objavu.

Ona je na sebi imala jednodijelni tamnoplavi badić s mnoštvom prozirnih dijelova, a poglede su mamile njezine raskošne grudi.
Bloom je imao karirane kupaće hlačice i bež papuče, a raspuštena kosica vijorila mu se na vjetru.

"Nije to još ništa", "Mamin frajer", "Preslatki ste", "Mali šef", "Ajde, Bloome", "Bravo", pisali su pratitelji u komentarima i navijali svim snagama za Blooma.

Maja je proteklog vikenda nastupala u Ravnoj Gori, gdje je obožavateljima pripremila večer za pamćenje. Tamo je zablistala u ružičastoj uskoj haljini s visokim prorezom koja je svu pozornost usmjerila na neobičan gornji dio haljine. Naime, na dijelovima gdje su grudi dio materijala napravljen je u obliku životinjskih ušiju.

1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Zlatan Ibrahimović i Helena Seger - 5 Zlatan Ibrahimović i Helena Seger - 4 Zlatan Ibrahimović i Helena Seger - 3 Zlatan Ibrahimović i Helena Seger - 1 +29 Zlatan Ibrahimović i Helena Seger - 2 Celebrity Zgodni Ibrahimović odmara se pod budnim okom 11 godina starije partnerice, za koju mnogi donedavno nisu znali ni kako izgleda jer bježi od medijske pažnje!

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Igor i Stefanija Tudor Igor i Stefanija Tudor Igor i Stefanija Tudor - 1 Igor i Stefanija Tudor - 2 +6 Igor i Stefanija Tudor - 3 Celebrity Ovaj poznati domaći par stvarno rijetko viđamo, godinama izbjegavaju medije, ali zbog Graše su napravili iznimku!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene