o ukusima se ne raspravlja

Neočekivan detalj na haljini kakvu na Šuput još nismo vidjeli, nije se svidio svima: ''Po meni, to je sasvim nepotrebno!''

Maja Šuput - 2 Maja Šuput - 2 Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput - 1 Maja Šuput - 3 Maja Šuput - 4 Maja Šuput - 1 Maja Šuput i Bloom - 1 Maja Šuput i Bloom - 2 Maja Šuput i Bloom - 3 Maja Šuput i Bloom - 5 Maja Šuput - 1 Maja Šuput - 2 +19 Maja Šuput - 3 Galerija

Maja Šuput pozirala je na balkonu u rozoj haljinici i otkrila kako nastupa u Ravnoj Gori.

Pjevačica Maja Šuput oduševila je korisnike društvenih mreža u rozoj uskoj haljini s visokim prorezom koja je svu pažnju usmjerila na neobičan gornji dio haljine.

Naime, na dijelovima gdje su grudi dio materijala napravljne je u obliku žvotinjskih ušiju koje su zaokupirale svu pažnju.

"Mica Maca krenula na koncert u Ravnu Goru", napisala je u opisu.

Što kažete na dodatak ušiju mica mace na haljini?

  • Top!
  • Flop!

Ukupno glasova:

Niska punđa i debeli zlatni lančić oko vrata dodatno su se uklopili u ovaj elegantni prizor.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by majasuput (@majasuput)

"Lijepa haljina, ali po meni nepotrebne te mica maca uši na grudima", "Dobro da znamo i da se ne pitamo: jeste li negdje vidjeli micu-macu!", "Uvijek lijepa i vesela", samo su neki od komentara.

Inače, pjevačica je ovih dana nasmijala sve i objavom kojom se našalila na svoj račun te objavila urnebesan meme koji je pronašla na internetu. Poznata je inače po tome da voli nositi ružičastu boju te joj je ona na neki način postala zaštitni znak. Zbog toga je na internetu osvanuo meme koji prikazuje fotografiju nekog mjesta u kojemu se u zrak penje gusti ružičasti dim.

Ispod fotografije pisalo je: ''Eksplodirala Maja Šuput.''

Maja se na to pošteno nasmijala i podijelila meme u svojoj priči na Instagramu, a fotografiju možete vidjeti u našoj galeriji.

Inače, poznato je da sa šalom na svoj račun nije imala problema nikad dosad te je mnogi u Hrvatskoj, ali i šire, znaju kao humorističnu, spontanu i vrckavu osobu.

To je od nje naslijedio i sinčić Bloom, kojeg je dobila s Nenadom Tatarinovim, a čije svakodnevne dogodovštine Šuput često objavljuje na društvenim mrežama.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Mario Vrsaljko i Meri Rašin - 1 Mario Vrsaljko i Meri Rašin - 2 Mario Vrsaljko i Meri Rašin - 4 Mario Vrsaljko i Meri Rašin - 3 +25 Šime Vrsaljko i Kaja Vidmar Zanimljivosti Partnerica Šime Vrsaljka objavila je fotografije važnog događaja koji se ovaj vikend dogodio u njihovoj obitelji!

1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Ultra 2023. - 1 Ultra 2023. - 2 Ultra 2023. - 3 Ultra 2023. +23 Ultra 2023. - 1 Zanimljivosti Na Ultru je stigla samo u tangama, a grudi je prekrila naljepnicama, je li ovo najhrabrije izdanje na festivalu o kojem ovaj vikend svi pričaju?

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene