bome hrabro

Jesu li ovo jedne od najkraćih vrućih hlačica koje smo vidjeli? Zbog manjka materijala pokazala je i više nego što je bilo potrebno

Lottie Moss Lottie Moss Lottie Moss/Instagram 1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Lottie Moss - 1 Lottie Moss - 2 Lottie Moss - 3 Lottie Moss - 4 Kate Moss - 2 Kate Moss - 3 Kate Moss - 1 Lottie Moss - 3 Lottie Moss - 2 Lottie Moss (Foto: Profimedia) +16 Lottie Moss (Foto: Profimedia) Galerija

Za Lottie Moss već godinama govore kako nikada neće izaći iz sjene starije sestre, a ona ni ovoga puta nije štedjela na provokativnim izdanjima.

Lottie Moss, britanska manekenka i sestra slavnije Kate Moss, poznata je i po tome što je oskudno odijevanje njezin zaštitni znak, a ovoga se puta pohvalila svojim nogama.

Naime, 26-godišnja manekenka i Cheza Blonde zajedno su se pojavile na predstavljanju novog proizvoda NYX Cosmeticsa u Velikoj Britaniji.

Pogledaji ovo Lottie Moss Celebrity Njezine gole grudi ispod prozirne tkanine nisu promakle paparazzima, ali iz sjene starije sestre ni tako neće izaći

Proizvod pod nazivom ''For Lips Only'' rezultat je suradnje s glazbenicom Cardi B.

Lottie je na event stigla vrlo odvažno odjevena u kožnu jaknu i kratke hlače koje su otkrivale njezine noge i stražnjicu. 

Mislite li da Lottie pretjeruje?

  • Da
  • Ne

Ukupno glasova:

Na profilu na Instagramu trenutačno je prati 609 tisuća ljudi, a poznata je i pod tome što je godinama prate priče da je zapravo u sjeni starije sestre Kate, a i činjenica je da nije uspjela ostvariti tako uspješnu karijeru kao ona.

Pogledaji ovo Lottie Moss (Foto: Profimedia) Celebrity Bilo je jasno da ne nosi grudnjak čim je rastvorila sako, prozirna košulja odmah je postala hit materijal za paparazze

Ono što im je zajedničko je razuzdano ponašanje koje su u puno navrata već pokazale u javnosti.

Kate, koja je nekad punila medijske stupce svojom ovisnošću, u modni svijet zakoračila je sa samo 14 godina, kada ju je zapazila Sarah Doukas, osnivačica agencije Storm na aerodromu u New Yorku.

Pogledaji ovo showbuzz Celebrity Trudi se nositi što manje odjeće, ali nikad neće dostići slavu starije sestre, dijeli čak i fotke u toplesu i one na kojima je sasvim gola

Dvije godine kasnije već je bila poznata diljem svijeta, odradila niz snimanja te se pojavila u magazinu Face na crno-bijelim fotografijama, koje je snimila Corinne Day.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Kate Middleton Kate Middleton Kate Middleton Kate Middleton - 1 +26 Princ William i Kate Middleton Celebrity Procurila prva snimka Kate Middleton nakon Božića, evo kako se ponaša i izgleda usred svih teorija zavjera koje o njoj kruže!

1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Maria Borrallo - 6 Maria Borrallo - 4 Maria Borrallo - 2 Maria Borrallo - 1 +13 Maria Borrallo - 3 Zanimljivosti Evo tko je žena koja brine o djeci Williama i Kate dok se ona oporavlja, ima posebnu obuku, a jedna riječ pred djecom joj je strogo zabranjena!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene