Je li došlo vrijeme za to?

Naša lijepa glumica s kalifornijskom adresom javila se nakon dugo vremena, a opisom je dala naslutiti nešto što već dugo sanja!

Leona Paraminski - 3 Leona Paraminski - 3 Instagram 1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Leona Paraminski - 4 Leona Paraminski - 1 Leona Paraminski - 6 Leona Paraminski - 5 Leona Paraminski - 2 Leona Paraminski - 6 Leona Paraminski - 5 Leona Paraminski - 4 Leona Paraminski - 1 In Magazin: Leona Paraminski - 7 +16 In Magazin: Leona Paraminski - 6 Galerija

Glumica Leona Paraminski javila se nakon duge pauze na društvenim mrežama pa otkrila da slavi rođendan, a objavila je fotografiju s plaže.

Naša glumica Leona Paraminski, koja je hrvatsku adresu prije nekoliko godina odlučila zamijeniti američkom, dugo se nije obraćala svojim pratiteljima na društvenim mrežama. Sada je to učinila povodom posebnog dana i otkrila da slavi rođendan.

Leona je nasmiješena objavila selfie pokraj mora, a lokacija je otkrila da se nalazi u Santa Barbari.

''Jutarnja rođendanska šetnja! Smišljam želje'', napisala je u opisu fotografije.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Leona Paraminski (@leonaparaminski)

Pratitelji su joj u komentarima čestitali rođendan, a ona je upravo tim opisom otkrila da bi se uskoro možda mogla vratiti i u Hrvatsku i da joj je to jedna od želja.

Naime, Leona je prošle godine u ljetu bila u Hrvatskoj, a prilikom posljednjeg posjeta otkrila je kako sve glasnije razmišljaju i o povratku u Hrvatsku.

''Vratit ćemo se za neko vrijeme. Dvije-tri godine, ne znam, ali puno prije nego što smo mislili. Znaš što, što si stariji, više te vuče, vuku te tvoji korijeni'', rekla je Leona za IN magazin.

U Kaliforniji je Leona dobila kćerkicu sa suprugom Tinom Komljenovićem, a par se prije 11 godina vjenčao na karipskom otoku Santa Lucia. 2014. godine odlučili su se preseliti u Santa Barbaru, u kojoj je suprug dobio posao, a tamo su ostali živjeti sve do danas.

Svoju kćer Liv dobili su potpomognutom oplodnjom, a taj je proces Leona prolazila upravo u Hrvatskoj.

"Trnovitiji put je bio, da, i zapravo od početka nije bilo lagano. Mislim da nijedan proces potpomognute oplodnje nije lagan i da je to emocionalno teži put, fizički, ali i psihički. Mislim da se na to treba pripremiti koliko možeš i onda ući u to i go with the flow. Lijepo se posložilo napokon", rekla je glumica za IN magazin nedugo nakon što je pretprošle godine objavila trudnoću.

1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Danniella Westbrook - 10 Danniella Westbrook - 9 Danniella Westbrook - 8 Danniella Westbrook - 6 +22 Danniella Westbrook - 4 Celebrity Osma operacija grudi na ovoj je glumici ostavila stravične posljedice, ali ona se svog izobličenog tijela očito ne stidi

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Domenica Žuvela Domenica Žuvela - 1 in magazin: Domenica - 2 Domenica Žuvela - 5 +25 Hana Huljić i Domenica Žuvela Celebrity Je li ovo najseksi badić ovog ljeta? Domaća slatkica iznenadila odabirom i očarala sve redom: "Bez greške!"

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene