zar i ona?

Larisa Lipovac Navojec prisjetila se perioda kad se borila s viškom kilograma: "Bila sam pretila, više si nikad nisam to dopustila!"

Larisa Lipovac Navojec Larisa Lipovac Navojec Davor Pongračić/Cropix 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Larisa Lipovac Navojec Larisa Lipovac Navojec Larisa Lipovac Navojec i Hrvoje Jelinčić Larisa Lipovac Navojec i Hrvoje Jelinčić Larisa Lipovac Navojec i Hrvoje Jelinčić Larisa Lipovac i Hrvoje Jelinčić - 2 Larisa Lipovac Navojec i Hrvoje Jelinčić - 1 Larisa Lipovac Navojec i Hrvoje Jelinčić - 2 Larisa Lipovac Navojec i Hrvoje Jelinčić - 3 Larisa Lipovac Navojec i Hrvoje Jelinčić - 5 +20 Larisa Lipovac Navojec i Hrvoje Jelinčić Galerija

Larisa Lipovac Navojec otkrila je da se u jednom razdoblja svojeg života borila s viškom kilograma.

Zbog posla kojim se bavi, plesačica i koreografkinja Larisa Lipovac Navojec može se podičiti i vitkom figurom koju uspješno održava još otkako je šira javnost prvi put čula za nju.

No čak se i Larisa u jednom periodu svojeg života mučila s viškom kilograma, o čemu je sada i progovorila za Gloriju.

"Kad se poput mene svakodnevno bavite fizičkom aktivnosti, to ide lakše, mada sam imala jednu fazu u kojoj sam bila pretila. Bilo je to kad sam imala osamnaest godina, živjela u New Yorku i natukla 79 kilograma. Nije mi se sviđao osjećaj da nisam u stanju kontrolirati vlastito tijelo i nakon što sam skinula te kile, više si nikad nisam dopustila takvu situaciju", prisjetila se te je objasnila i kako održava liniju.

Pogledaji ovo Larisa Lipovac Navojec Celebrity Larisa Lipovac Navojec nije primijetila da je na ljetovanju netko fotografira, ovako izgleda bez filtera i potpuno opuštena!

"Jedem sve što volim i često, ali u manjim količinama", istaknula je Larisa, a pohvalila se i da posebno uživa u obrocima koje joj priprema njezin dugogodišnji partner Hrvoje Jelinčić.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Larisa Lipovac Navojec (@larisa_lipovac_navojec)

47-godišnja Larisa i šest godina mlađi DJ Hrvoje u vezi su od 2016. godine no rijetko se zajedno pojavljuju u javnosti.

Pogledaji ovo Larisa Lipovac Navojec i Hrvoje Jelinčić Celebrity Larisa Lipovac Navojec blista u zagrljaju šest godina mlađeg partnera, dugo su u vezi, no rijetko ih viđamo zajedno!

Ona iza sebe ima brak s glumcem Goranom Navojcem, s kojim je dobila sina Grgura. Njih dvoje zajedno su proveli 13 godina i razveli su se 2015., a ostali su u dobrim odnosima te je ona zadržala i njegovo prezime.

"Stavili smo dijete na prvo mjesto. On treba i tatu i mamu jednako. Mi smo se razišli u miru. Kao prijatelji. Uvijek smo bili vrlo otvoreni, jednostavni i nesvadljivi. Imamo i fantastične partnere. Volimo provoditi vrijeme zajedno", ispričala nam je Larisa jednom prilikom.

U našoj galeriji pogledajte još Larisinih fotografija s dečkom, a prisjetite se i kako je izgledala u mlađim danima.

1/37 >> Pogledaji ovu galeriju Kim i Khloe Kardashian Kim i Khloe Kardashian Kim i Khloe Kardashian Kim Kardashian +32 Kim Kardashian Celebrity Pogledajte kako sestre Kardashian izgledaju bez trunke fotošopa, paparazzi su ih ulovili na plaži, a i one su objavile svoje fotografije!

1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Eni Šukunda Eni Šukunda Eni Šukunda Eni Šukunda +23 Eni Šukunda Nekad i sad Naša bivša misica drastično se promijenila od osvajanja krune, no ne skriva svoje zahvate: "Doktor je rekao da me ne želi vidjeti sljedećih 10 godina!"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene