kratka poruka!

Zbog ovih fotografija svi su bili uvjereni da je Lady Gaga trudna, oglasila se i ona!

Lady Gaga - 3 Lady Gaga - 3 Profimedia 1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Lady Gaga - 9 Lady Gaga - 6 Lady Gaga - 5 Lady Gaga - 4 Lady Gaga - 8 Lady Gaga - 7 Lady Gaga - 3 Lady Gaga - 2 Lady Gaga - 1 Taylor Kinney i Lady Gaga - 8 +22 Taylor Kinney i Lady Gaga - 2 Galerija

Nakon šuškanja ovih dana da je Lady Gaga trudna, na društvenim mrežama oglasila se i sama pjevačica.

Pop zvijezda Lady Gaga prisustvovala je vjenčanju svoje sestre Natali Germanotte i njezinog partnera Alexa.

Prvotno je pjevačica bila odjevena u haljinu boje breskve, ali nakon što se presvukla u crnu usku haljinicu, obožavatelji su kada su vidjeli fotografije bili sigurni da je trudna zbog zaobljenog trbuščića koji se nazirao. 

Gaga je u posljednje vrijeme bila vrlo oprezna po pitanju svoje privatnosti, što je dovelo do nagađanja obožavatelja o mogućem dolasku prinove. 

Ipak pjevačica je povodom spomenutih glasina progovorila na X-u gdje je pratiteljima kratko poručila: "Nisam trudna". 

Inače, Lady Gagi prve zaruke su bile s glumcem Taylorom Kinneyjem koji ju je zaručio 205. godine nakon što je glumio u njezinu spotu za pjesmu ''You And I'', no sve su okončali 2016. godine.

Godinu kasnije Gaga je počela izlaziti s Christianom Carinom, s kojim se i zaručila, ali ni s njim to nije dugo trajalo.

Pjevačica je trenutačno u vezi s 46-godišnjim poduzetnikom Michaelom Polanskyjem.

Pogledaji ovo Antonija Šola kao Lady Gaga, TLZP Celebrity Enis Bešlagić nije se uspio suzdržati od komentara na račun jednog dijela njenog tijela, vidite li što mu je privuklo pažnju?

Pogledaji ovo Taylor Kinney i Lady Gaga - 1 Nekad i sad Svi ga pamte po zarukama s Lady Gagom, a način na koji iskazuje ljubav svojoj sadašnjoj curi svima je pomalo čudan

Pogledaji ovo Jelena Karleuša Celebrity Jelena Karleuša napravila pomutnju u outfitu kakav se na ovim prostorima ne viđa, a ovakve fotografije sigurno neće objaviti Instagramu!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Jovana Joksimović - 1 Jovana Joksimović - 2 Jovana Joksimović - 3 Jovana Joksimović - 4 +25 Jovana Joksimović Celebrity Krasi je titula jedne od najljepših voditeljica u regiji i žene bez dlake na jeziku, a muž joj je velika glazbena zvijezda!

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Daria Lorenci Flatz i Emil Flatz Daria Lorenci Flatz Daria Lorenci Flatz i suprug Emil - 5 Daria Lorenci Flatz i suprug Emil - 4 +28 Daria Lorenci Flatz i suprug Emil - 3 Celebrity Markantnog supruga zvijezde ''Kumova'' nemamo često priliku vidjeti, a ona se i nakon 16 godina još topi u njegovu zagrljaju!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene