Malo se opustila!

Nakon čašice previše nije mogla odoljeti prijateljici, ali što će na to sve reći njezin 25 godina mlađi dečko kojeg krije od svih?

Kris Jenner (Foto: Instagram) Kris Jenner (Foto: Instagram) Instagram 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Kris Jenner (Foto: Instagram) Kris Jenner (Foto: Instagram) Kris Jenner i Corey Gamble (Foto: Getty Images) Kris Jenner, Corey Gamble, Tommy Hilfiger, Dee Ocleppo (Foto: Instagram) Kris Jenner i Corey Gamble (Foto: Getty Images) Kris Jenner i Corey Gamble (Foto: Getty Images) Kris Jenner i Corey Gamble (Foto: Getty Images) +0 Kendall i Kris Jenner (Foto: AFP) Galerija

Kris Jenner snimljena je u opuštenom izdanju nakon večere i čašice previše s prijateljima, od kojih je neke i sočno ljubila na rastanku.

Reality zvijezda i majka klana Kardashian-Jenner, Kris Jenner uživala je s prijateljima na večeri u Nobuu, a sudeći prema paparazzo fotografijama koje su se pojavile, ekipa se opustila uz koju čašicu previše.

Pogledaj i ovo Kris Jenner i Corey Gamble (Foto: Getty Images) Nova drama! Dok 63-godišnja Kriss Jenner uživa u ljubavi s 25 godina mlađim dečkom, članovi njezine obitelji lude

65-godišnja Kris je iz restorana izašla s Faye Resnick, Kyle Richards i Mauricijem Umanskyjem, a ispred su ih čekali njihovi luksuzni automobili. No prije nego se veselo društvo pozdravilo, fotografi su uspjeli uhvatiti Kris kako ljubi i grli Kyle, a prije toga su se svi zajedno pridržavali kako bi uspjeli održati ravnotežu, dok je Kris cijelo vrijema nosila sunčane naočale iako sunca više nije bilo na vidiku. 

Reality zvijezda se inače u ovakim izdanjima rijetko kada pojavljuje u javnosti pa se mnogi pitaju što će njezine slavne kćeri Kim, Khloe, Kourtney i Kylie reći na majčino ponašanje u javnosti, ali i njezin dečko Corey Gamble.

Kris je s 25 godina mlađim Coreyjem u vezi od 2014. godine, no detalje njihova odnosa kriju od očiju javnosti pa se on čak ni ne pojavljuje u reality showu "Keeping up with the Kardashians".

Corey i njegova tajnovitost izazvali su pravu dramu kod Kardashiana jer ih on nakon pet godina nije bio upoznao s članovima svoje obitelji. Čak su mu neki otvoreni prigovorili po tom pitanju, između ostalih i reper Kanye West, uskoro i službeni bivši suprug Kim Kardashian.

"Želim da svi shvate da nije u redu preispitivati moju i Coreyjevu vezu, povrijedili ste nam osjećaje. Mislim da ne shvaćaju da je Corey stvarno brine o meni kao nitko dosad", zaključila je Kris pred kamerama u jednoj od epizoda reality showa koji je njezinoj obitelji donio svjetsku slavu.

Kris se prvi put udala s 22 godine kada je pred oltar stala s Robertom Kardashianom, a ostala je trudna na njihovu medenom mjesecu te je ubrzo nakon vjenčanja rodila Kourtney. Zajedno su dobili četvero djece, a rastali su se krajem 80-ih. Kardashian je preminuo 2003. godine, a već u to vrijeme Kris je ljubovala s Bruceom Jennerom, koji je prije nekoliko godina promijenio spol te je postao Caitlyn Jenner. Kris i Caitlyn imaju zajedno dvije kćeri, a svi članovi obitelji među najpopularnijim su stanovnicima SAD-a i česti gost brojnih tabloida.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene