Šokira izgledom

Još jedna transformacija o kojoj internet bruji: Ovako je izgledala donedavno, a sad se hvali novom figurom na društvenim mrežama

Kerry Katona (Foto: Profimedia) Kerry Katona (Foto: Profimedia) Profimedia 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Kerry Katona (Foto: Profimedia) Kerry Katona (Foto: Getty Images) - 4 +0 Kerry Katona (Foto: Getty Images) - 2 Galerija

Bivša članica grupe Atomic Kitten hvali se svojom novom figurom na društvenim mrežama.

Britanska pjevačica Kerry Katona posljednjih tjedana šokira svojim izgledom, a nakon što je smršavjela 20 kilograma, hvali se seksi fotkama na društvenim mrežama.

Pogledaj i ovo Kerry Katona (Foto: Profimedia) Nekad je bila prava zvijezda! Zbog silnih operacija više ne nalikuje na sebe, a sada tvrdi da su je umjetne grudi spasile od totalnog kraha!

Kerry je pozirala na nekoliko fotografija u donjem rublju, a istaknula je kako joj je samopouzdanje naraslo čak i previše te je zadovoljna svojim novim izgledom. Dugo se borila s viškom kilograma nakon što je rodila petero djece.

39-godišnja bivša članica grupe Atomic Kitten ispričala je na koji je način postigla ovu figuru. Naime, kako je objasnila, koristi injekcije SkinnyJab, zbog čega su je mnogi kritizirali. Injekcije smanjuju apetit te održavaju figuru mršavom, no nisu provjerene te postoji mogućnost da uzrokuju zdravstvene probleme. Katona je od samoga početka iskrena u vezi sa svim, pa tako i o problemima s kilogramima. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I’m absolutely loving playing dress up!!! @skinnyjab ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ outfit from @annsummers xxx

A post shared by Kerry Katona (@kerrykatona7) on

Prije nekoliko tjedana Kerry je vitku figuru pokazala i na plaži dok je na Maldivima odmarala s dečkom Ryanom Mahoneyjem.

On joj je bio oslonac nakon smrti supruga Georgea Kaya, a vezu pokušavaju držati dalje od očiju javnosti. Nagađa se i kako bi par mogao uskoro pred oltar.

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Slavko Sobin Slavko Sobin u vrtu Slavko Sobin u vrtu Slavko Sobin u vrtu +1 Slavko Sobin u vrtu inMagazin Zaljubljeni Slavko Sobin: Glumac napokon otkrio da je već godinama sretan u ljubavi

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene