Nadmašila samu sebe!

Rizični dekolte do pupka i nikad veći prorez: Ne pamtimo ovako seksi izdanje Kate Hudson!

Kate Hudson Kate Hudson Profimedia 1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Kate Hudson - 3 Kate Hudson - 1 Kate Hudson - 2 Kate Hudson, Jennifer Aniston, Gwyneth Paltrow (Foto: Instagram) Kate Hudson, Jennifer Aniston, Gwyneth Paltrow (Foto: Instagram) Kate Hudson, Jennifer Aniston, Gwyneth Paltrow (Foto: Instagram) Kate Hudson, Goldie Hawn, Kurt Russell (Foto: Getty Images) Kate Hudson i Goldie Hawn (Foto: Getty Images) Kate Hudson i Danny Fujikawa (Foto: AFP) Kate Hudson i Owen Wilson (Foto: AFP) +6 Kate Hudson i Matt Bellamy (Foto: AFP) Galerija

Kate Hudson pojavila se na zabavi Met Gale u New Yorku na kojoj je zablistala u seksepilnom izdanju.

Holivudska glumica Kate Hudson ove je godine preskočila crveni tepih prestižne Met Gale, ali sve je to nadoknadila pojavivši se na zabavi nakon službenog dijela, gdje je plijenila pažnju seksepilnom kombinacijom koju je obukla.

Pogledaj i ovo Serena Williams stigla sa suprugom Serena Williams objavila veliku vijest na prestižnom događaju, ovo iznenađenje nitko nije ni slutio!

44-godišnja Kate na zabavu je stigla sa svojim zaručnikom Dannyjem Fujikawom, a u središtu pozornosti našla se zahvaljujući haljini s dubokim dekolteom kakav ne pokazuje tako često, a imala je i duboki prorez do bedra.

Njezin se zaručnik od nje nije odvajao, a s njim je sreću pronašla nakon propalih veza s brojnim poznatim muškarcima. Hodala je s Daxom Shepardom, Alexom Rodriguezom te Chrisom Robinsonom, za kojeg se udala 2000. nakon manje od godine dana veze. Zajedno su dobili sina Rydera 2004., no dvije godine kasnije su se razišli. Frontmena benda Muse, Matthewa Bellamyja, upoznala je 2010. te su se zaručili godinu kasnije, no nikada nisu stali pred oltar.

"Veze znaju biti bolne te možete odabrati hoćete li ih spasiti ili odustati od njih. Da smo Matt i ja imali dobru vezu, i dalje bismo bili zajedno", komentirala je Hudson jednom prilikom.

S Dannyjem je u vezi od 2016. godine, a upravo je u njemu pronašla obitelj. On je prihvatio njezine sinove te karijeru i čitavu obitelj, a jednom je prilikom otkrila i kako je izgledao njihov prvi spoj te što joj on znači u životu.

"Dannyja sam upoznala kada sam bila u visokoj trudnoći s Ryderom te sam imala 23 godine. Njegove su polusestre moje najbolje prijateljice i čini se da isti krug ljudi imam duže od deset godina. Kada me Danny pozvao na planinarenje, mislila sam da je to samo prijateljski poziv, a ispostavilo se da je to bio naš prvi spoj. Ipak, nije ništa onda pokušavao, zapravo mu je trebalo dosta mjeseci da mi pristupi na takav način. Presretna sam što je to učinio. Veza s Dannyjem mi je otvorila oči u puno pogleda i shvatila sam da prvi put u životu imam stvarnog partnera u životu", rekla je u jednom intervjuu Kate te istaknula da joj se s brakom ne žuri i da oni, kao i svi drugi parovi, imaju svoje uspone i padove.

1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Boris Rogoznica Boris Rogoznica Marko Perković Thompson Marko Perković Thompson - 1 +21 Marko Perković Thompson Celebrity Nakon dugo vremena osvanula Thompsonova fotografija, objavio ju je Boris Rogoznica, i to posebnim povodom

1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Vedran Ćorluka i Franka Batelić Franka Batelić i Vedran Ćorluka - 4 Franka Batelić i Vedran Ćorluka - 5 Franka Batelić i Vedran Ćorluka - 3 +23 Franka Batelić i Vedran Ćorluka - 2 Celebrity Ćorluka pokazao što je radio za Prvi maj, a Franka je zbog njegove objave postala hit na društvenim mrežama!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene