video je mrak!

Pet muškaraca pomagalo joj je da se kreće u ovoj haljini, a pravi je hit ono što su učinili kad su došli do stepenica!

Tyla Tyla Profimedia 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Tyla - 1 Tyla - 2 Tyla - 3 Tyla - 4 Tyla - 5 Tyla - 6 Tyla - 7 Tyla - 8 Tyla - 9 Tyla - 10 +20 Tyla - 11 Galerija

Veliku pozorosnt na Met Gali privukla je pjevačica Tyla koja je za svoju modnu kombinaciju odjenula haljinu od pijeska, no u njoj se jedva kretala.

Službeno je održana još jedna Met Gala u New Yorku, na kojoj se svake godine holivudske zvijezde prošeću crvenim tepihom odišući glamurom. 

Južnoafrička pjevačica Tyla ovoga puta u nesvakidašnjoj kreaciji privukla je apsolutno svu pozornost.

U pitanju je Balmainova haljina prekrivena ni manje ni više nego pijeskom, a uz cijeli outfit 22-godišnja pjevačica iskombinirala je torbicu u obliku pješčanog sata. 

Pogledaji ovo Kim Kardashian Celebrity Kim Kardashian šokirala nemoguće uskim strukom, čini li se i vama kao da tu nešto opako ne štima?

Naime, video koji se širi društvenim mrežama je onaj u kojemu je Tyla trebala pomoć kako bi se popela stepenicama. Pet muškaraca pazilo je na dio haljine koji se vukao po podu, a jedan od njih ju je uhvatio rukama i podigao da bi se uspela stepenicama. 

Na pitanje hoće li uopće moći sjediti u ovoj haljini, pjevačica je kratko odgovorila: "Koga briga, ljudi, slatka sam."

Pogledaji ovo Princeza Diana Zanimljivosti O noći kada je princeza Diana upala na Met Galu bez grudnjaka i danas se priča, znakovita poruka koju je htjela poslati otkrivena je tek godinama kasnije

Oliver Rousteing, poznati direktor Balmaina, prokomentirao je kreativnu ideju koju je pretočio u djelo. 

"Inspiracija za ovu kreaciju proizašla je iz želje za redefiniranjem granica i pretvaranjem prolaznog materijala u vječno remek-djelo. Ideja o oblikovanju odjevnog predmeta od nečega prolaznog kao što je pijesak zapalila je moju maštu i nisam mogao biti zadovoljniji krajnjim rezultatom", rekao je Oliver.

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Kim Kardashian Kim Kardashian Kim Kardashian Kim Kardashian +27 Kim Kardashian Celebrity Kim Kardashian šokirala nemoguće uskim strukom, čini li se i vama kao da tu nešto opako ne štima?

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Antonija Šola s mamom Antonija Šola s mamom Antonija Šola - 3 Antonija Šola, TLZP +25 Antonija Šola Celebrity Pogledajte kako izgleda mama Antonije Šole, sad je jasno kome duguje dobre gene: "Sve ono najljepše od sebe tebi je dala!"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene