Iskoristila trenutak

Najizazovnija djevojka na Instagramu postala je slavna zahvaljujući jednom poznatom glazbeniku

Demi Rose (Foto: Instagram) Demi Rose (Foto: Instagram) Instagram 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Demi Rose (Foto: Instagram) Demi Rose (Foto: Instagram) Demi Rose (Foto: Instagram) Demi Rose i Tyga (Foto: Snapchat) Kylie Jenner i Tyga (Foto: Instagram) Demi Rose (Foto: Instagram) Demi Rose (Foto: Instagram) Demi Rose (FOTO: Instagram) +0 Demi Rose Mawby (FOTO: Profimedia) Galerija

Demi Rose ima tek 23 godine, a proslavila se 2016. godine.

Danas zarađuje milijune te je sretno zaljubljena.

Pogledaj i ovo Blac Chyna (FOTO: Profimedia) Misterij riješen Napokon otkriveno zašto je ova žena, koja je karijeru izgradila na skandalima, bila na dodjeli Oscara

Riječ je o modelu i Instagram senzaciji Demi Rose, kojoj su tek 23 godine. Zanosna brineta zaludjela je publiku diljem svijeta svojim raskošnim oblinama, a to je učinila i s nekim slavnim muškarcima koje je osvojila.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Demi Rose (@demirosemawby) on

Demi je danas u sretnoj vezi s DJ-em Chrisom Martinezom, zaposlenija je nego ikad, no znate li kako je bujna ljepotica uopće postala poznata?

Prije nego što je imala 8,2 milijuna obožavatelja na Instagramu, Demi se družila sa slavnim reperom Tygom, a neko se vrijeme šuškalo kako on je upravo u njoj pronašao utjehu nakon jednog od prekida s bivšom djevojkom Kylie Jenner.

Tyga je prvu fotografiju s Demi objavio na Snapchatu u svibnju 2016. godine, a momentalno su počele usporedbe Demi s Kylie. Naime, očito je kako je reper ima svoj tip žene, s bujnim oblinama, no nakon nekog vremena ispostavilo se kako je Demi samo iskoristila priliku da se dobro promovira.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Demi Rose (@demirosemawby) on

U to vrijeme Demi je imala nešto više od 2 milijuna obožavatelja na Instagramu, pa se može reći kako je pametno iskoristila druženje s reperom i znatiželjne paparazze.

2017. godine dobila je i titulu "najizazovnije djevojke na Instagramu", što danas u moru takvih ljepotica na društvenim mrežama nije nimalo lako. No Demi baš sve polazi za rukom. 

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Shakira i Gerard Pique (Foto: AFP) Shakira i Gerard Pique (Foto: AFP) Shakira i Gerard Pique (Foto: Profimedia) Shakira i Pique (Foto: Getty Images) +2 Shakira i Gerard Pique (Foto: Instagram) Celebrity Vole se godinama, mediji ih žele razdvojiti, no oni su zaljubljeni kao prvog dana unatoč razlici od 10 godina

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Karleuša, Duško Tošić (FOTO: Instagram) Jelena Karleuša, Duško Tošić (FOTO: Instagram) Jelena Karleuša (Foto: Instagram) Duško Tošić (Foto: Instagram) +4 Ognjen Vranješ (FOTO: Instagram) Celebrity Dok nikad traženija Karleuša nastupa po Europi, njezin suprug uživa na luksuznom odmoru u Dubaiju 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Ariel Winter (Foto: Instagram) Ariel Winter (Foto: Instagram) Ariel Winter (Foto: Instagram) Ariel Winter (Foto: Instagram) +2 Ariel Winter (Foto: Instagram) Celebrity Tek je proslavila 21. rođendan, a iza sebe već ima hrpu skandala i puno golišavih fotografija

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene