Vremešni zavodnik

U braku je s 22 godine mlađom suprugom, a do plaže ga moraju pridržavati neke druge ljepotice u bikinijima

Julio Iglesias (Foto: Profimedia) Julio Iglesias (Foto: Profimedia) Profimedia 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Julio Iglesias (Foto: Profimedia) Galerija

Julio Iglesias najprodavaniji je latino izvođač svih vremena, a otac je devetero djece. Sa suprugom Mirandom živi u Dominikanskoj Republici.

Najprodavaniji latino izvođač svih vremena, vremešni Julio Iglesias, ljeto provodi u svojoj vili u Punta Cani u Dominikanskoj Republici, a česti je gost tamošnjih plaža. Paparazzi su ha uhvatili u društvu dvije djecojke kako šeta prema plaži, a sudeći prema fotografijama, one mu pomažu hodati. Fotke su otkrile i kako je Julio ozlijedio nogu, no latino zavodnik i dalje je u naponu snage.

Pogledaj i ovo showbuzz Otkrio istinu Srami se ove ljepotice? 12 godina veze i još ju nije upoznao s ocem!

Otac Enriquea Iglesiasa svojedobno je bio jedan od najpopularnijih pjevača na svijetu, a pažnju je osim svojim glasom plijenio i osobnim životom. Julio, koji će u rujnu ove godine proslaviti 77. rođendan, davne 1971. godine je stao pred oltar s filipinskom televizijskom voditeljicom Isabel Preysler. Zajedno su dobili troje djece, Chabeli, Julija Jr.-a i Enriquea. Njihov brak je završio 1979. godine. Nakon razvoda Iglesias je živio s nizozemskom manekenkom Mirandom Rijnsburger koja je od njega mlađa 22 godine. Par se vjenčao 2010. godine u španjolskoj Marbelli. Zajedno imaju petero djece.

Trenutačno većinu godine provode u Dominikanskoj Republici, a imaju i vilu u Miamiju.

Prošle je godine u javnost izašla informacija da Julio ima još jedno dijete, Jaiera Sancheza-Santosa, rođenog 1976. godine. Majka mu je portugalska plesačica Maria Edite Santos, a on je ujedno i prvo izvanbračno Iglesiasovo dijete.

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Donald i Melania Trump (Foto: Getty) +0 Donald Trump, Melania Trump (Foto: AFP) Celebrity Melania posramila Trumpa pred svima i izazvala niz reakcija, nije joj se baš svidjela njegova namjera

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene