"sretni su"

Bivša tenisačica rodila treće dijete? Vijest slučajno otkrio brat latino zavodnika

Enrique Iglesias, Anna Kournikova (Foto: Profimedia) Enrique Iglesias, Anna Kournikova (Foto: Profimedia) Profimedia 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Enrique Iglesias, Anna Kournikova (Foto: Profimedia) +0 Enrique Iglesias (Foto: Getty Images) Galerija

"Moj brat sada ima troje djece i jako je sretan", rekao je u radijskom intervjuu brat Enriquea Iglesiasa.

Bivša tenisačica Anna Kournikova navodno je rodila treće dijete, no ona i partner Enrique Iglesias jako su tajnoviti u vezi s tim.

Pogledaj i ovo showbuzz kakav par! Početak njihove ljubavi je poput filmske priče, a skupa su 20 godina tijekom kojih su ih zbog njegovih upitnih poteza često razdvajali

Vijest o rođenju slučajno je objavio Enriqueov brat Julio Iglesias Jr. u intervjuu za jednu čileansku radijsku postaju, javlja Daily Mail.

Voditelji su ga pitali što kaže na glasine da će ponovno biti stric, a Julio je rekao kako je već postao stric te da se beba već rodila. Na pitanje jesu li sretni roditelji dobili sina ili kćer, Iglesias je odgovorio da je to tajna.

"Moj brat sada ima troje djece i jako je sretan", zaključio je Iglesias.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#chillin

A post shared by Enrique Iglesias (@enriqueiglesias) on

Tenisačica i pjevač vrlo su tajnoviti kad je riječ o njihovu privatnom životu, a vijest da će dobiti treće dijete nikada nisu službeno ni potvrdili.

Anna i Enrique vezu su započeli 2001. godine nakon što su se upoznali na snimanju spota za njegovu pjesmu "Escape". Svoju privatnost čuvaju daleko od medija i javnosti, uključujući i ljubavnu vezu, tek ponekad objave neku snimku djece na profilima na Instagramu.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene