Fanovi u nevjerici

Naš najpoznatiji influencerski par iznenadio neočekivanom objavom: ''Nisam osoba koja se emocionalno otvara, ali moram vas obavijestiti''

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Janko Janić i Ema Luketin prekinuli su vezu nakon četiri godine, a on je vijest o prekidu objavio putem društvenih mreža.

Ema Luketin i Janko Janić slovili su kao jedan od najpoznatijih domaćih influencerskih parova, ali sada su objavili vijest da je njihovoj ljubavi došao kraj i rastužili svoje brojne pratitelje i obožavatelje.

Ema i Janko zajedno su proveli četiri godine, a zajedničke trenutke dijelili su s tisućama pratitelja, kojima su sada obznanili i vijest o prekidu.

"Dragi moji ljudi, nisam osoba koje se ikada emocionalno otvarala na insta storyjima i vama općenito, ali vas ovim putem, najtužnijeg srca ikada, ali s najvećom dozom realnosti situacije, moram obavijestiti da Ema i ja nakon četiri godine veze više nismo skupa. Život je kakav je i vrijeme je da oboje radimo na sebi, odrasli smo zajedno i prošli sve početne stvari u životu zajedno, bezvremenske uspomene. Privatne i poslovne stvari dovele su do odluke koja je kakva je, a ja ovim putem moram i želim svima iskreno iz dubine duše reći, da je Ema najdivnije stvorenje i najbrižnija osoba, osoba koja zaslužuje sve na ovom svijetu i osoba kojoj želim sve, ali baš sve najbolje u životu. Ema je osoba kja niti jedne sekunde u sve četiri godine nije pokazala lošu namjeru, niti se vodila ijednom drugom emocijom osim čiste ljubavi. Osim Eme, Emini roditelji i obitelj koju sam znao, jedni su od najdivnijih ljudi koje sam ikad upoznao, iskreno, i želim im svu sreću, te sam svima uvijek tu ako bilo što zatreba, bilo kad. Hvala za podršku u volimo vas sve", napisao je Janko u priči koju je podijelio na svom profilu na Instagramu.

Vijest o njihovu prekidu dodatno je sve iznenadila jer su nedavno bili zajedno u Parizu odakle su objavljivali zajedničke fotografije, a zajedno su bili otvorili i salon ljepote u Zagrebu i počeli zajedno živjeti.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by jankojanic (@jankojanic)

  1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Kolinda Grabar-Kitarović Kolinda Grabar-Kitarović i Mia Mikulec Kolinda Grabar-Kitarović +0 Kolinda Grabar-Kitarović i Mia Mikulec Celebrity Kolinda pokazala nikad uži struk i razvukla široki osmijeh, a zbog kraljevskog izdanja svi su gledali samo u nju!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene