Ni isprika nije pomogla

Ovo je bio jedan od najvećih skandala u svijetu šoubiznisa, a dogodio se pred milijunima ljudi prije 15 godina

Justin Timberlake i Janet Jackson (Foto: AFP) Justin Timberlake i Janet Jackson (Foto: AFP) Afp 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Justin Timberlake i Janet Jackson (Foto: AFP) Adam Levine na Super Bowlu (Foto: Getty Images) Justin Timberlake i Janet Jackson (Foto: AFP) Justin Timberlake i Janet Jackson (Foto: AFP) Justin Timberlake i Janet Jackson (Foto: AFP) Travis Scott (Foto: Getty Images) Travis Scott i Kylie Jenner (Foto: Getty Images) Adam Levine na Super Bowlu (Foto: Getty Images) +0 Adam Levine na Super Bowlu (Foto: Getty Images) Galerija

Janet Jackson i Justin Timberlake na Super Bowlu su nastupili 2004. godine, a skandal je dobio ime "Nipplegate".

Iza nas je još jedan Super Bowl, koji je po mnogima bio jedan od najočajnijih, što se tiče sportskog djela, ali i onoga glazbenog. Ovogodišnji zabavljači bili su grupa Maroon 5 i Travis Scott, koji je postao poželjniji otkad je u vezi s Kylie Jenner, s kojom ima i dijete.

Pogledaj i ovo Justin Timberlake i Janet Jackson (Foto: AFP) poduža poruka Justin Timberlake se nakon skoro 20 godina ispričao Britney Spears: "Stalo mi je i znam da sam pogriješio"

I dok je Travis oduševio publiku, Maroon 5 na čelu s pjevačem Adamom Levineom malo je koga impresionirao. Nastup je bio mlak i dosadan, na nekim djelovima Adam je imao problema s izvedbom, no najviše od svega je razbijesnio publiku činjenicom da je veći dio nastupa Adam proveo bez majice pokazajući istetovirano tijelo.

Komentari na internetu odmah su spomenuli još jednu glazbenu zvijezdu, Janet Jackson, koja je na istom nastupu 2004. godine slučajno pokazala bradavicu, a bio je to jedan od najvećih skandala u svijetu šiubiza.

Janet je nakon toga zabranjen ponovni nastup na ovom sportskom spektaklu, ali i nastup na dodjeli Grammyja iste godine.

Podsjetimo, Janet je tada nastupila s Justinom Timberlakeom, a duo je izveo njegov hit "Rock You Body", na kraju kojeg je Timberlake strgnuo s pjevačice dio odjeće izloživši pogledima i kamerama njezinu desnu dojku prekrivenu samo srebrnom zvijezdom, što je rezultiralo "američkom tragedijom".

Da stvar bude još zanimljivija, to je učinio na zadnjem dijelu pjesme s riječima: "Imat ću te golu do kraja pjesme."

Iako je i Justin bio kritiziran nakon toga unatoč brojnim isprikama, Janet je svakako puno gore prošla. Također, Justin je kasnije još jednom nastupio na Super Bowlu, i to 2018. godine, no Janet nije bilo.

"Ako su dvije bradavice Adama Levinea odobrene, onda netko duguje veliku ispriku Janet Jackson", "Više me vrijeđaju Adamove bradavice nego one Janet Jackson", samo su neki od komentara na Twitteru koji se ne stišavaju ni danas.

Podsjetimo, Super Bowl i Grammy najutjecajniji su događaji kada je posrijedi prodaja glazbenih ostvarenja. Na prvom je mjestu bez konkurencije nastup u poluvremenu Super Bowla, koji svake godine prati oko 100 milijuna ljudi. Rezultat je porast prodaje albuma dvadesetak posto, a pjesama 36 posto - samo u tjednu nakon Super Bowla. Među glazbenim zvijezdama koje su dosad ondje nastupile su Madonna, Bruce Springsteen, U2, Katy Perry, Rolling Stonesi, Michael Jackson, Coldplay, Beyonce, kao i mnogi drugi.

Čiji vam je nastup bio kontroverzniji?

  • Janet Jackson.
  • Adama Levinea.
  • Ne smatram da su ovi nastupi bili kontroverzni.

Ukupno glasova:

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Cristiano Ronaldo i Irina Shayk (Foto: AFP) Irina Shayk i Ronaldo (Foto: AFP) Ronaldo i Georgina (Foto: AFP) Bradley Cooper i Irina Shayk (Foto: AFP) +4 Irina Shayk i Ronaldo (Foto: AFP) Celebrity Danas se ne odvaja od zanosne Španjolke, ali sjećate li se predivne Ruskinje koju je Ronaldo ljubio 5 godina?

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Ivan Zak (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Ivan Zak (Foto: Dnevnik.hr) - 2 Ivan Zak (Foto: Dnevnik.hr) - 3 Ivan Zak (Foto: PR) +0 Ivan Zak (Foto: PR) inMagazin Ivan Zak nam je otkrio kako će zaprositi ljubav svog života: ''Ne znam hoće li ona pristati na to..''

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Neda Ukraden (Foto: Privatni album Neda Ukraden) Neda Ukraden (Foto: Privatni album Neda Ukraden) +0 Neda Ukraden (Foto: Privatni album Neda Ukraden) Clubzone Seksi baka pokazala kako mrda bokovima u društvu daleko mlađih seksi komada
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene