"Lupetate"

Jadranka Kosor pokazala kako uživa na ručku u poznatom hotelu, pa dobila kritiku na koju nije ostala dužna!

Jadranka Kosor Jadranka Kosor Jadranka Kosor/Platforma X 1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Jadranka Kosor Jadranka Kosor sa sinom, snahom i unukom - 4 Jadranka Kosor sa sinom, snahom i unukom - 3 Jadranka Kosor sa sinom, snahom i unukom - 2 Jadranka Kosor sa sinom, snahom i unukom - 1 Jadranka Kosor Jadranka Kosor sa sinom Lovrom Škopljancem Jadranka Kosor sa sinom Lovrom Škopljancem Jadranka Kosor sa sinom Lovrom Škopljancem Jadranka Kosor +12 Jadranka Kosor sa sinom Lovrom Škopljancem i unukom - 4 Galerija

Jadranka Kosor objavila je na Twitteru fotografiju s ručka iz jednog zagrebačkog hotela pa dobila kritiku pratitelja.

Naša bivša premijerka i političarka Jadranka Kosor aktivna je na društvenim mrežama i često dijeli trenutke iz privatnog života sa svojim pratiteljima, ali nakon jedne od posljednjih objava, dobila je i kritiku.

Pogledaj i ovo Jadranka Kosor - 1 "A ako je friški ministar...'' Jadranka Kosor komentirala golišave fotke novog ministra koje je naglo obrisao, nisu joj uspjele promaknuti!

69-godišnja Jadranka na svom je profilu na Twitteru objavila fotografija s ručka iz poznatog zagrebačkog hotela, zbog čega ju jedan od pratitelja kritizirao.

"Miran ručak. Esplanada, Zagreb. Lijepo", napisala je Jadranka uz fotografiju na kojoj nasmiješena pozira.

"Fino se živi... Na račun poreznih obveznika’, poručio joj je pratitelj u komentaru, a Jadranka mu nije ostala dužna odgovora.

"Lupetate. To ne plaćaju porezni obveznici", napisala mu je, a na što joj je on opet odgovorio: "Nee. Na motici si zaradila... Haha".

Dobro raspoložena Jadranka ovih je dana snimljena u centru Zagreba sa sinom Lovrom, snahom Mateom i unukom i to na popularnoj špici, gdje je privlačila poglede u elegantnom izdanju.

Dobro raspoložena Jadranka tijekom šetnje nije skidala osmijeh s lica i vidjelo se da baš uživa u druženju sa svojim najbližima, a nije dopustila ni da joj fotografi pokvare raspoloženje.

Kosor ne voli puno pričati o svojoj obitelji, no poznato je da je jako bliska sa svojim sinom jedincem, a jednom je prilikom otkrila i da posebno uživa u ulozi bake jer je nju njezina baka odgojila, pa svaki slobodni trenutak koristi za druženje s obitelji.

Sina Lovru dobila je 1994. godine, a njegov je otac sportski novinar Ivo Škopljanac, koji je preminuo 2013. nakon kratke i teške bolesti. Lovro je, inače, ugledan član akademske zajednice. Doktorirao je prije svoje 30. godine i radi na Odsjeku za komparativnu književnost na Filozofskom fakultetu u Zagrebu, a objavio je i vlastitu knjigu.

1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Ed Sheeran i Cherry Seaborn - 14 Ed Sheeran i Cherry Seaborn - 13 Ed Sheeran i Cherry Seaborn - 12 Ed Sheeran i Cherry Seaborn - 11 +22 Ed Sheeran i Cherry Seaborn - 10 Celebrity Omiljeni pjevač neko je vrijeme izbivao iz javnosti, a sada je otkrio tužan razlog: ''Mojoj je supruzi dijagnosticiran tumor''

1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Shakira Shakira Shakira Shakira +18 Shakira Celebrity Povrijeđena Shakira javno prozvala Piqueovu novu djevojku: "Za takve žene rezervirano je posebno mjesto u paklu"

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene