pokazala sve svoje čari

Atraktivna Hrvatica glavna je zvijezda plaže u Miamiju, a nije promaknula čak ni tamošnjim paparazzima!

Ivana Knoll Ivana Knoll Profimedia 1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Knoll Ivana Knoll Ivana Knoll Ivana Knoll Ivana Knoll Ivana Knoll - 7 Ivana Knoll - 6 Ivana Knoll - 5 Ivana Knoll i Paris Hilton Ivana Knoll - 3 +6 Ivana Knoll - 2 Galerija

Ivana Knoll posljednjih mjeseci provodi se po Americi, a sada su je na plaži u Miamiju uočili i paparazzi.

Ivana Knoll domaćoj javnosti postala je poznata tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Rusiji 2018. godine kada je zdušno bodrila Vatrene i zaradila nadimak naše najseksi navijačice.

Pogledaj i ovo Ivana Knoll krenulo je! O Ivani Knoll opet su se raspisali svjetski mediji od Amerike pa sve do Afrike, evo čime je sada privukla toliku pažnju!

Od tada joj je popularnost naglo porasla i na Instagramu gdje sada broji preko pola milijuna pratitelja, a ako ste i vi među njima, onda vam nisu mogle promaknuti njezine objave iz Amerike gdje se provodi zadnjih mjeseci.

Tamo je bila na finalu Super Bowla, festivalu Coachella, utrkama Formule 1 i brojnim drugim sportskim i svečanim događanjima gdje se družila i s nekim poznatim facama, poput Paris Hilton, a sada je i sama uspjela privući pozornost dežurnih paparazza.

Ivana je snimljena na plaži u Miamiju gdje je u crvenom kupaćem kostimu s tangama bila pravi mamac za poglede, a njezine fotografije osvanule su na svjetskoj platformi s fotografijama - Profimedia.

"Hrvatska manekenka Ivana Knolll privukla je brojne poglede na plaži u Miamiju. Brineta je izgledala besprijekorno u svojem crvenom badiću", napisali su uz galeriju njezinih fotografija pod nazivom : "Seksi Ivana Knoll uživa na plaži u Miamiju".

Paparazze je uočila, no nisu joj zasmetali i ponosno im je pokazala sve svoje čari. Fotografije pogledajte u našoj galeriji.

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Sonja Kovač Sonja Kovač Sonja Kovač Sonja Kovač proslava zaruka - 7 +0 Sonja Kovač proslava zaruka - 5 Celebrity Sonja Kovač otkrila grudi u topiću za koji kaže da će biti ljetni hit, ali ne sviđa se svima: ''Malo je degutantno...''

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Vlatka Pokos In Magazin: Vlatka Pokos Ivana Čuljak, Asim Ugljen i Vlatka Pokos Vlatka Pokos i Mateo Cvenić +10 Vlatka Pokos i Mateo Cvenić - 3 Celebrity Vlatka Pokos poslije više od mjesec dana pojavila se u javnosti i oglasila se oko priče koja je potresla Hrvatsku

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene