Omiljeni par

Supruga Ivana Rakitića podijelila je niz fotki u strastvenom zagrljaju, a svi su prvo uočili te zaljubljene poglede!

Ivan Rakitić i Raquel Mauri - 1 Ivan Rakitić i Raquel Mauri - 1 Instagram 1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Ivan Rakitić i Raquel Mauri - 2 Ivan Rakitić i Raquel Mauri - 3 Raquel Mauri i Ivan Rakitić - 1 Raquel Mauri i Ivan Rakitić - 4 Raquel Mauri i Ivan Rakitić - 3 Raquel Mauri, Ivan Rakitić, Nikol Lukić, Bojan Lukić Ivan Rakitić i Raquel Mauri - 4 Ivan Rakitić i Raquel Mauri - 5 Ivan Rakitić i Raquel Mauri - 1 Ivan Rakitić i Raquel Mauri - 2 +11 Ivan Rakitić i Raquel Mauri - 3 Galerija

Raquel Mauri objavila je fotografije u zagrljaju supruga Ivana i pokazala da i u ležernoj kombinaciji izgleda fantastično.

 

Pogledaj i ovo Raquel Mauri "Ti i sestra divne" Rakitićeva Raquel pokazala sestru za koju svi misle da je njezina blizanka, pogledajte koliko si nalikuju!

Supruga nogometaša Ivana RakitićaRaquel Mauri pohvalila se fotografijama s pješčane plaže na kojima poziraju zagrljeni i nasmješeni.

Njihovi simpatični pogledi dokazali su da je ovaj par zaljubljen baš kao i prvoga dana. 

Raquel je u tamnom traper kombinezonu istaknula svoju besprijekornu liniju, a niski zalizani rep idealno se uklopio u cjelokupni prikaz.

Crne visoke kožne čizme, sunčane naočale i crna torbica dodatno su začinili navedeni stajling.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 🤍Raquel Mauri 🧿 (@raquel_mauri)

Ivan je pozirao u bež sportskoj trenirci na koju je kombinirao smeđu torbicu i bijele tenisice.

"Moj omiljeni par zauvijek", "Predivni", "Preslatki", "Najbolji par",  samo su neki od komentara, a u nastavku su se nizali emotikoni gorućih vatrica i srca.

Inače,  Rakitić i Raquel upoznali su se 2011. godine u Sevilli kada je on potpisao ugovor za istoimeni nogometni klub. Raquel je radila kao konobarica u jednom hotelu i odmah je zapela za oko našem nogometašu.

"Raquel je uvijek govorila da mora raditi, pa ne može na spoj. Jedan dan prijatelj mi je javio da je došla u hotelski bar jer ima slobodan dan. Uskočio sam u automobil i otišao tamo. Prišao sam joj, izvukao stolac i rekao da sad mora izaći sa mnom jer ne radi. Izašla je na večeru sa mnom sljedeći dan i od tada smo zajedno", jednom je prilikom otkrio nogometaš.

Vjenčali su se 2013. godine i danas su ponosni roditelji kćeri Althee i Adare, a u lipnju 2016. godine odlučili su se i na veće, crkveno vjenčanje u seviljskoj katedrali.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Dragan Kojić Keba Dragan Kojić Keba Dragan Kojić Keba Dragan Kojić Keba +26 Dragan Kojić Keba - 2 Celebrity Otac Igora Kojića progovorio o rastavi sina Igora i Severine: ''Živ čovjek pogriješi, nisu prvi koji su se razveli...''

1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Julia Roberts i Jennifer Aniston - 3 Julia Roberts i Jennifer Aniston - 1 Jennifer Aniston - 2 Jennifer Aniston +16 Jennifer Aniston Celebrity Jedne od najvećih i omiljenih holivudskih glumica ujedinit će snage u novom filmu, fanovi već nestrpljivi!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene