''Njegovo srce bira...''

Otac Igora Kojića progovorio o rastavi sina Igora i Severine: ''Živ čovjek pogriješi, nisu prvi koji su se razveli...''

Dragan Kojić Keba - 3 Dragan Kojić Keba - 3 Instagram 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Dragan Kojić Keba Dragan Kojić Keba Dragan Kojić Keba Dragan Kojić Keba Dragan Kojić Keba - 2 Dragan Kojić Keba - 1 Severina i Dragan Kojić Keba (Foto: Instagram) Severina i Dragan Kojić Keba (Foto: Instagram) Dragan Kojić Keba i Edita Aradinović (Foto: Instagram) Dragan Kojić Keba (Foto: Instagram) +20 Dragan Kojić Keba (Foto: Instagram) Galerija

Dragan Kojić Keba progovorio je o razvodu svojeg sina Igora Kojića i pjevačice Severine te je objasnio što misli o svemu.

Dragan Kojić Keba progovorio je o razvodu svojeg sina Igora Kojića i pjevačice Severine.

Pogledaj i ovo Severina Žena uz ženu Severina se obratila Elli Dvornik nakon njenog posljednjeg brakorazvodnog ročišta, evo što joj je poručila

''Kao roditelj nisam napravio grešku. Neću utjecati na to što njihovo srce bira. Živ čovjek pogriješi, nisu prvi koji su se razveli. To sam davno obećao Igoru i Nataši da neću pričati o njima. Lakše će svi doći do mene nego do njih dvoje. On je nedavno dao intervju gdje je mnoge stvari objasnio. Ne želim pričati o njegovim vezama, ima li djevojku, ne znam. Nije me upoznao s novom djevojkom, ne vjerujem novinama dok mi on ne kaže. On će mi reći: 'Ćale, tako je ili nije.' Izbor njegovog srca je njegova stvar, ja ga podržavam'', rekao je Keba za Telegraf.

Srpski mediji pišu i o novoj vezi Igora Kojića s glumicom Teodorom Bjelicom, ali par još ništa nije potvrdio.

Dugo se pričalo i da su Severina i Dragan u svađi, ali Keba je ove priče demantirao.

''Rekla-kazala me ne zanima. Imam mnogo više lijepih uspomena na nju nego loših, tu stavljam točku na tu priču.''

Severina i njegov sin Igor rastali su se prošle godine, a Keba se nedavno osvrnuo i na odnos sa Severininim sinom Aleksandrom.

''Dat će Bog da će mi se ostvariti želja da ću postati djed. Ne mislim da će ljubav biti drugačija nego što je bila prema Aleksandru, on je u mom srcu zauvijek. Ne postoji taj mjerač koji bi mogao izmjeriti moju ljubav prema njemu'', rekao je.

1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Lidija Vukičević - 3 Lidija Vukičević - 4 Lidija Vukičević - 2 Lidija Vukičević - 5 +16 Lidija Vukićević - 1 Celebrity Violeta iz ''Boljeg života'' u crvenom donjem rublju zauzela seksi pozu, kako je moguće da ova žena ima 60 godina?

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Gordana Boban u seriji Lud, zbunjen, normalan Gordana Boban u seriji Lud, zbunjen, normalan Gordana Boban - 1 Gordana Boban - 2 +5 Gordana Boban - 3 Nekad i sad Sjećate se Ivane iz "Lud, zbunjen, normalan"? Pogledajte koliko se promijenila otkako smo je gledali u kultnoj seriji!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene